Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyetemen van egy srác, aki mellém ült és órán feltűnően viselkedett. Kifogyott a tollam és, holott én mástól kértem ő is adott egyet. Jó tudom, hogy ez kicsit hülyén hangzik, de egy csomò hely volt, és mégiis mellém ült. Szerintetek tetszem neki? Honnan tudjam, hogy kinek tetszem, és kinek nem? Ti honnan tudjátok megállapítani? Nem mintha kezdeményezni akarnék, bár szimpatikus volt, szóval szívesen beszélgetnék vele.2013. szept. 30. 22:36
1/3 anonim válasza:
A télapó nem is olyan jószívű
Inkább azt mondanám rá, hogy kétszínű
2/3 anonim válasza:
Gondolj bele. Sok az üres hely, ha leülök valahova egyedül akkor valószínűbb, hogy nekem nem tetsző ember ül mellém mint akkor ha rögtön olyan mellé ülök aki tetszik nekem.
3/3 anonim válasza:
Az ilyesmi gesztusok még ha elég vérszegények is, de a mostani fiúknál már a "próbálkozás" szintje.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!