Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illik egy 18 éves fiúhoz 21-22 éves lány?
Ez nem illés kérdése. Ha szeretitek egymást akkor az 3-4 év nem lehet akadály.
Mi is így voltunk a férjemmel. Ő 16 éves volt amikor összejöttünk én meg 18. Azóta eltelt 5 év és még mindig nagyon szeretjük egymást.
Én 18 voltam mikor exbarátnőmnek megmondtam hogy többet érzek mint barátság és férje volt +7 évvel idősebb is volt tőlem a legjobb barátom volt 5hónapig még sikerült barátként kezelni egymás a nagy vallomás után de utána felválaltuk és 3 évig működött is most 2hónapja vége...
Ezzel azt akartam hogy a kor nem számít ha vonzódik hozzád.
Ez manapság egyre elterjedtebb hogy csaj az idősebb ne félj nem fognak megszolni...
sok sikert
Simán összeillenek korban, de tulajdonképpen 18 fölött már eltörpül a kor különbség, járhat egy 25 éves egy 38 évessel is ha ahhoz van gusztusa. De nem is ebben kell hogy illjetek, hanem jellemben, ízlésben, és igényekben. Szóval ha leírod hogy mennyire vagytok hasonlók akkor talán jobb választ tudunk adni. De a kor az stimmel, ezen nem fog múlni a dolog.
21\F V.Dániel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!