Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány jobban vonzódik egy fiúhoz ha az 1,5,2 évvel idősebb nála? 14/l 16/f A lány is és a fiú is érettebb az átlagnál szellemileg is és testileg is.
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 20:01
1/5 A kérdező kommentje:
másfél 2 év akar lenni:D csak kimaradt egy helyköz
2009. szept. 29. 20:07
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni függő és a szerelemhez sincs sok köze.
Nekem midig az volt az elképzelésem, hogy én majd idősebb férfival kötöm össze az életem, mert hát a fiatalabbakat éretlennek gondoltam magamhoz.
Erre most egy 2 évvel fiatalabb férfiba szerettem bele, immár 3 éve és egy hónapja össze is költöztünk.
Ez semmit nem jelent.
És nem értem, mi köze a szellemi és testi érettségnek a dologhoz? Amúgy itt minden kérdező úgy gondolja, hogy érettebb a koránál. Szerintem az az érett, aki nem hangoztatja, hogy ő érettebb -e vagy sem. 14-16 évesen amúgy sem lehet senki olyan érett mint 20 évesen. Tapasztaltam és én is érettnek éreztem magam mindig.
3/5 anonim válasza:
Igen, a lányok szeretik a pár évvel idősebb pasikat. De kizárt, hogy érettebbek lennétek az átlagnál, aki ilyen szöveget ír, az sosem az. Vagy már le tudnátok pl. érettségizni? Mert ha igen, akkor visszaszívom.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tanulásra gondoltam. Nem tudnánk leérettségizni, de az osztálytársaim nagy része elég komolytalan és náluk jóval érettebbnek gondolom még a 14 éves lányt is.
2009. szept. 30. 16:15
5/5 anonim válasza:
Én csak a nagyobb pasikat szeretem, ők érnek csak meg szellemileg egy kapcsolatoz, a kissebbeknek meg csak encegés : "Ne van csajom!". Nem szeretem az ilyent. Természetesen, a külsejük is vonzóbb, éretebbek, férfiasabbak, és nem gyerekek. Néa a komolyság is fontos a kapcsolatokban- 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!