Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig gyűlölnéd a szerelmedet, ha elhagyna?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 11:11
12/22 anonim válasza:
Miért ne? Az elhagyás árulós.
15/22 anonim válasza:
Én azért gyűlöltem meg, mert elhagyni nem akart, de a kapcsolatért sem volt hajlandó tenni semmit, csak elvárt. Én küzdöttem a kapcsolatunkért évekig, ő pedig nem.
Sokkal, tényleg sokkal jobb lett volna, ha elhagy, mint így, hogy ígérgetett, hitegetett éveken keresztül. Ha valami nem megy, nem lehet erőltetni, én azért még senkit nem gyűlöltem meg, mert egy mindkettőnk számára kellemetlen szituációból kilépett. Sokkal rosszabb, ha nem lép ki!
16/22 anonim válasza:
Ennél jobban már nem növök fel.
17/22 anonim válasza:
Gyerekes dolog gyűlölni, csak azért mert elhagyott... egy cég se gyűlöli a volt ügyfeleket, csak azért mert nem az ő termékeit választják már. A profit (ez esetben boldogság) érdekében két dolgot tehetsz, vagy megváltoztatod a termékedet (azaz magad), hogy visszaszerezd, vagy új ügyfeleket keresel. A gyűlölet csak hátráltatja a célod elérését.
18/22 anonim válasza:
az ember nem termék! ha az lenne nem nyomorodnának bele az emberek párkapcsolatokba
19/22 anonim válasza:
Haragudnék rá,de nem gyűlölném.Ha valakit szeretsz,nem tudod..Inkább magamra haragudnék,hogy mi miatt történt,illetve h miért nem voltunk képesek megoldani..igaz akkor már teljesen mind1..
20/22 anonim válasza:
Semeddig. Egy becsületes srác nem mond rosszat egy lányra ha az már elhagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!