Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is cink ha egy 22 éves srácnak 18 éves bnője van?
Figyelt kérdés
Sosem érdekelt más véleménye és hát ez talán a mai napig így is van, de a baráti társaság és más ismerősök szerint is lúzernek számítok amiatt h ennyire fiatal lánnyal vagyok együtt. Csak az az igazság h engem ez sosem zavart és mivel szeretem nem gondolkoztam el még azon h nem volna e jobb egy velem egyidős lányt keresni. A másik nagy probléma h én nem igazán élem az életem a facen, de valóban annyira fontos kitenni azt h kivel vagy kapcsolatban? Ez nem gyerekes?2013. szept. 30. 00:13
1/19 anonim válasza:
Már rég felakasztottam volna magam a helyedben.
2/19 anonim válasza:
MIt keres már egy ilyen fiatal lány egy ilyen vén kecskével? :O
Ugyanmár, az a 4 év nem nagyon számít.
3/19 anonim válasza:
"Sosem érdekelt más véleménye"
Ha ez igaz akkor ne kérjél véleményt....
4/19 anonim válasza:
nem "cink".. sztem elég kitenni h kapcsolatban.. bár a csajok jobban szeretik ha kiszedet a nevüket is h lássa a többie csaj h te vagy neki , én csak azért tettem ki .. de ha rajtam mulik leszarom :D, kor különbség semmi az ég világon nincs gond
7/19 anonim válasza:
Mér lenne az? Egy 18 éves szerintem 30 évesen sem cink :D
Én most leszek 21, de még a 16-17 is belefér nálam.
8/19 anonim válasza:
ennyire fiatal lol XD
fiacskám, akkor én mit szóljak ha 23 évesen 16évessel voltame gyütt?
9/19 anonim válasza:
Kérdező!
25 évesen volt 18 éves barátnőm. Szerinted hol érdekelt volna engem más emberek véleménye, mikor remekül megvoltunk?!
Senki nem is szólt bele, mivel látták, hogy kitűnő a kapcsolatunk.
10/19 anonim válasza:
20 év különbség már sok, de kb még volt osztálytársam is, 17 évesen 29 éves pasival volt egy fél évig... 12 év, de még az sem volt lehetetlennek mondható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!