Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak tenyleg ennyi szabadidejuk van, hogy elvarjak, hogy a pasi egesz nap irogasson nekik, kommunikaljon veluk?

Figyelt kérdés

Marmint semmi mas dolguk nincs,es fel vannak haborodva ha nem kapnak rogton valaszt,es probalnak buntudatot kelteni bennunk?Mi az orvossag erre?

Csak ne a szakitast javasoljatok mert 10 csajbol 9 ilyen(eddigi tapasztalat)

2013. szept. 29. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy másnál hogy van,de akk leírom,hogy én mit várok el...

E/1-ben és E/2-ben írom,bocsi :D

Pl. Reggeli kedves üzenetek igenis jól esnek,az írjon,aki hamarabb kel. Naponta valamilyen felületen beszélgetés,hogy épp mi zajlik velünk (persze nem állandóan,de ha egyetemen vége az órának vagy munkahelyen szünetekben...) :Facebook,Viber,Whatsapp,Skype... Ha heti szinten nem tudunk sok napot együtt lenni,vagy távkapcsolatban élünk,igenis hívjuk fel egymást,és ezt nem árt,ha a srác kezdeményezi!!: teló,Skype,Viber,Whatsapp...

És a legfontosabb dolog: ha megbeszélünk egy időpontot,hogy mindketten fent leszünk Facebookon vagy Skype-on,akkor teljes mértékben elvárom,hogy csak velem beszélgess!! Ha már feljövök és rád fordítom az időm,akkor igenis 30 percet rám szánhatsz és ne beszélgess közbe más csajokkal! Ennyi idő egy nap csak nekem jár. ennyi!!!

2013. szept. 29. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 Jézusom... Még jó hogy nem vagyok pasi és nem kell a nőkkel foglalkoznom.
2013. szept. 29. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mások az igényei és elvárásai.Ha valamelyik félnek több a szabadideje,másképp fogja fel a dolgokat és türelmetlenebb.De van olyan is,hogy ritkábban látják egymást,így minden egyes percnek örülnek,hogy beszélhetnek egymással,hallhatják egymás hangját.De nem vagyunk egyformák.Nem drámázni kellene rajta,hanem megbeszélni,és normális hangnemben közölni,hogy ki mennyi beszélgetésre vágyik.A csajnak sem kellene kiakadnia,a pasi közölheti,hogy nem ér rá.Kommunikáció.
2013. szept. 29. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Genetikailag belénk van hódolva. Én is totál kivagyok, ha nem jelentkezik hamar, amikor írok neki, vagy hívom. Próbálok uralkodni magamon, de nemigen megy.

De biztos nem mindegyik lány/nő ilyen.

2013. okt. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!