Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Ti mit "esztek" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit "esztek" a nagy, tohonya,100kilós lusta, férfiakon?

Figyelt kérdés
Persze gondolom a biztonság lényeges,(talán megvéd benneteket,de lehet ő fut legelől?)Vagy fantéziáltok "nagy test, nagy élvezet" Esetleg a barátnők,ismerősök elismerését akarjátok hallani?Ha majd később,kövér,izzadt és büdös lesz,mindent nektek kell csinálni, akkor milyen lesz az "álompasi?

#álompasi?
2013. szept. 29. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kellene általánosítani. Nekem kifejezetten nem tetszenek az egy mázsás hím egyedek :)
2013. szept. 29. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
engem is elhagyott a barátnőm egy gyerekért, aki több mint 100. és kiderült, hogy a pénzéért :D persze ez csak az én esetem. nagyja kövérebb fiú szerintem normális
2013. szept. 29. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Volt 100 kilós pasim mert kedves volt és jó humorérzéke de a szex nem működött. Vagyis neki nagyon tetszett hogy 57 kilós,feszes-sportos csaja van de nekem nem volt túl sok kedvem őhozzá. A legnagyobb probléma az volt hogy nem csak sportolni nem szeretett,de fürödni se,fogat mosni se,a haja is csapzott és zsíros volt és még szakállat is növesztett. Szenvedtem vele egy darabig aztán összejöttem egy igényes,sportosan vékony sráccal aki ugyanúgy kedves és vicces - na ő viszont egy csoda,imádom :D
2013. szept. 29. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
A pénzüket, kérdező, mi mást...
2013. szept. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!