Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a puncimnak kellemetlen szaga van sex közben. Mitől lehet ez?
Sziasztok! 21 éves vagyok. Félek, hogy a puncimnak kellemetlen szaga van. Szeretkezés előtt mindig zuhanyzom és odafigyelek erre, de valahogy mégsem tudom elengedni magam szex közben. Imádom ha nyal a barátom, de kellemetlen számomra. Mi van ha érez valamit..bár ő sosem panaszkodik erre, söt...
Piselés közben is erős szagot érzek.
Nincs miért aggódnod, hidd el, ha kellemetlen lenne a barátod már szóvátette volna! Engedd el magad, ne parázz. Teljesen szagtalan puncival még nem találkoztam, van egy természetes "illata", azt pedig nem lehet lemosni, de nem is kell mert nem zavarja a férfit, inkább beindítja!
22/F
normális esetben szex előtt fürdeni sem kéne, mert ez egészséges punci nem büdösödik be a nap folyamán.
szagold meg a fehérneműd, ez a legeccerűbb. pár óra hordás után. ha érzel valami szagot, akkor gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!