Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha néha arra gondolok, hogy más pasi helyesebb, jobb testű, mint az én pasim? 18/L
Figyelt kérdés
vonz a barátom szexuálisan meg minden, de a teste sosem tetszett, csak elfogadtam. az arca helyes, és mivel azt látom többször, ezért ez volt, ami külsőleg megfogott benne.:)2013. szept. 28. 16:35
11/14 anonim válasza:
szerintem normális és igaz is hiszen lehet jobbat találni, látni mindig :) és megértem h bejön egy jobb test én undorodnék magamtól ha újra vékony lennék :D
12/14 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolat, vagy egy szerelem nem feltétlen attól szerelem, meg jó, hogy az én pasimat látom a legeslegjobbnak (még akkor is, ha pl nem az), hanem attól, hogy tisztában vagyok a hibáival (külsőleg és belsőleg is), mégsem érdekel, mert ő a szerelmem. Szóval, épp ezért nem, nem tartom gáznak, ha elismered, hogy xy-nak jobb bicepsze van, mint a pasidnak, vagy ilyesmi.
13/14 anonim válasza:
Normális, és rákattansz másra!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!