Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan, hogy párkapcsolatban az egyik félnek nem hiányzik a másik, mikor hetekig nem találkoznak?
összesen 4-5 hét (legalábbis annyinak számoltam). És már van autója is
Most kb. 100 km-re vagyunk egymástól, múlt héten a munkahelyén volt, ami kb. 30 km-re van a településtől, ahol élek. És olyan furi volt, hogy el sem jött. Főleg, hogy egy kis támaszra lett volna szükségem (egészségügyi probléma volt, amiről azt sem tudtam akkor, hogy micsoda)
neked van dolgod hétvégén?
ha nincs,akkor menj te hozzá
nő vagyok énis,de nemegyszer volt már,h párom nem ért rá,mert otthon volt dolga...van nekem is két lábam,menetem én...
és még zavarni sem kell
nem tudsz olyat mutatni,amit az apjának segit,és te ne tudnál besegiteni,vagy az anyukájával addig ebédetcsinálni mig a férfiak dolgoznak...napi 24 órát őkse...
hány évesek vagytok?
ilyet,hogy ha már nem szerelmes,de még szerethetne,ilyet sok-sok év házasság,meg pár gyerkőc után szokás csak mondani,mert akkor már tényleg inkább a szeretetről szol...
de másfél év után??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!