Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan, hogy párkapcsolatban az egyik félnek nem hiányzik a másik, mikor hetekig nem találkoznak?
Több, mint másfél éve együtt vagyunk. Mindketten sokat tettünk a kapcsolatért, úgyhogy nem hinném, hogy csak azért volt velem...
Vasárnap lesz két hete, hogy hazautazott, most arrafelé van maszek munkája. Múlt szerdán viszont be kellett mennie a munkahelyére, ami tőlem 30 km-re van. Reméltem, hogy eljön. Közben akadt egy kis gond, jól esett volna, ha mellettem van és támogat, de nem jött el mégsem. Még aznap hazautazott a szüleihez. Ráadásul ezen a napon az egyik ismerőse kérésére megállt útközben, hogy megnézzen egy motort, hogy megvegye-e vagy ne. Annyira kiakadtam ezen, hogy az ismerős fontosabb, mint én. Még 3-4 hétig tart a munkája otthon, de múlt szerdán azt mondta, hogy eljön majd hozzám közben valamikor. Tegnap már azt mondta, hogy 3-4 hétig nem is jön. Sőt, amikor tegnap telefonáltunk, hirtelen le kellett tegyük a telefont, mert megérkezett az apja. Akkor nem lehet vele beszélni, ha az apja otthon van. Ennyire nem hiányoznék neki, hogy egyszer sem akar eljönni az 4-5 hét alatt?
nem rég még hiányoztam neki... A szerelemről annyit, hogy kb. 1 évesek voltunk, amikor erről esett szó, akkor azt mondta, hogy ő nem szerelmes, valahol a szerelem és a szeretet között van, de nagyon szeret engem.
Egyébként azt hiszem, hogy a szerelem előbb-utóbb átalakul szeretetté. De attól még együtt maradnak a párok és hiányoznak egymásnak. Vagy ebben is tévedek?
4-5 hét még? meg már eltelt 3 hét?
ugyanmár
ezt még távkapcsolatban élők se birják ki...
én párom is dolgozik,volt olyan időszak,amikro kocsi se volt,2x3óránkba került hogy lássuk egymásr pár orára,de megérte...
normális kapcsolatban 4-5 napot kibir az ember a másik nélkül,4-5 hetet nem...
gyanus,főleg hogy lett volna rá alkalma,hogy találkozzatok...
a szerelem nem 1 év után alakul át szeretetté,hanem jobb esetben 10-20 év,meg 3 gyerek után...
ha 1 után már nem szerelmes,akkor később mi lesz?
Tényleg sokat dolgoznak, de hétvégén nem. Vagyis akkor leginkább az apjának segít.
Halott lenne a kapcsolat?! Lehet. Megpróbáltam már rávenni, hogy menjünk el valahová, csináljunk együtt valamit, de mindig sok a dolga (és ezt én magam is látom, nemcsak mondja). Most nincs itt, tehát most nem is tudunk ezen a helyzeten változtatni. Vagyis biztosan lehetne valamit tenni. Csak amíg az egyik félnek (nekem) hiányzik a másik és mindent megtennék, hogy jobb legyen, addig ebből ő észre sem vesz semmit. Hisz én nem hiányzom neki. De hogyan lehetne elérnem, hogy ő is ugyanazt érezze. Vagy ha egy kapcsolat haldoklik, akkor hagyjam az egészet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!