Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalja meg ennyi srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg ennyi srác a barátnőjét?

Figyelt kérdés

volt osztálytársamat is eljegyezte már a pasija, közben összevissza csalja az egyetemen. a uszon is találkoztam egy sráccal, aki szintén akkor csalja a barátnőjét ahol tudja. másik volt osztálytársam is előttünk smárolt pár random csajjal (meg gondolom mást is) miközben barátnője van. Ez miért olyan egyértelmű sok srácnál? Mit kell csinálni, hogy elkerüljük ezt? Nyilván nem összejönni olyan partiarc csávókkal, de pl a buszos csávóból se néztem volna ki...

(most nem konkrétan arra vagyok kíváncsi, h "én sose csaltam meg a barátnőmet", mert biztos sok ilyen is van, de azzal nem vagyok kisegítve:D)

2013. szept. 27. 23:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na ugye?:D
2013. szept. 28. 00:52
 12/15 ameoland ***** válasza:

Minden hétköznapi férfi és nő monogám kapcsolatban akar élni,mert ez a normális. Én lefeküdtem ex csajom barátnőjével, az ő engedélyével és ajánlásával. Isteni volt,és továbbra is szerettem.

Csak ennyit fűzné hozzá..

2013. szept. 28. 02:23
 13/15 anonim ***** válasza:

" a nőt? vagy a férfiből

lesz alkoholista? de nyilván a nő oka az összes

válás :-)))"

Mert a nőkből nem lehet mi, és azok olyan ártatlanok mint a ma született bárányok és soha nem k.rnai félre?

Menj már a turbófeminista hülyeségeiddel! :D

2013. szept. 28. 07:34
 14/15 A kérdező kommentje:
épp te írod, hogy majdnem minden házasság a nők miatt ér véget te gyökér!! vagy amit én írtam olyan soha nem történt még meg? -.-
2013. szept. 28. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:

" épp te írod, hogy majdnem minden házasság a

nők miatt ér véget te gyökér!! vagy amit én

írtam olyan soha nem történt még meg? -.-"

Te vagy a gyökér!

Te azt akarod bemagyarázni, hogy csak a "férfiak b.nak félre".

Mindkét eset előfordul, fordítva is! :D

Olyankor meg azzal mentegetitek magatokat, hogy "nem kapott törődést, másra vágyott" meg mittomén még mikkel.

2013. szept. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!