Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg ennyi srác a barátnőjét?
volt osztálytársamat is eljegyezte már a pasija, közben összevissza csalja az egyetemen. a uszon is találkoztam egy sráccal, aki szintén akkor csalja a barátnőjét ahol tudja. másik volt osztálytársam is előttünk smárolt pár random csajjal (meg gondolom mást is) miközben barátnője van. Ez miért olyan egyértelmű sok srácnál? Mit kell csinálni, hogy elkerüljük ezt? Nyilván nem összejönni olyan partiarc csávókkal, de pl a buszos csávóból se néztem volna ki...
(most nem konkrétan arra vagyok kíváncsi, h "én sose csaltam meg a barátnőmet", mert biztos sok ilyen is van, de azzal nem vagyok kisegítve:D)
Én akkor csalnám meg a csajom, ha nem 10/10, szval gyonyoru meg minden de nem az akivel lélném az életem.
Aki a tökéletes és egyetlen azt sose, ez alap.
Ha te is ilyen vagy akkor téged nem fognak megcsalni.
Egyébként szüksége van minden átlagos/normális foúnak csajra, a kérdés h ki milyen szinten kezdi és milyen szintig jut el (esetleg addigra ahol már nem kell megcsalnia senkit, mert már annyira jó a csaj h nála jobbat még nem látott).
Sok sikert!
És fordítva?
Te csak azt hiszed, hogy fordítva "kicsi" az arány!
én még egy olyan csajjal sem találkoztam :O persze biztos vannak, nem azt mondom, de szerintem magasabb ez az arány a srácoknál :D
Érdekes mert a házasságok feléből válás lesz és ennek nagyrészben az az oka,hogy amíg a férj húzza az igát addig az asszony mással hancúrozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!