Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több kérdésem is lenne egy lánnyal kapcsolatban (lent)?
Sziasztok! Az lenne a story hogy:
Van egy lány akivel 2 éve ismerjük egymást. (Ami tavaly történt az most nem írnám le :D.) Így hogy megint suli van ismét haza szoktam kísérni sokat beszélgetünk, meg minden más. Többször is ölelt már meg máskor átkarolt. Bírom őt és ő is engem (ezt egyszer "megbeszéltük" vele :D).Mindig keresi a társaságomat én is az övét. Ami köztünk van azt nagyon nehéz leírni de már több egy szimpla barátságnál. Ha látszik rajtam hogy valami bajom van egyből jön, hogy mi bajod? De ha neki van valami baja, szomorú tudom hogy szeretné, hogy megkérdezzem, de akkor csak annyit mond hogy semmi.
Néha szokott más srácokról beszélni, de direkt olyan módon hogy az így jól néz ki, de úgy nem normális.
Van egy másik srác is akinek tetszik a lány. Ő (a fiú) olyan domináns típus nagy arccal. Tudjátok az a tipikus én vagyok a király, mindenki kussol típus. Mivel ő mindenhova követ a lányt, cseszegeti mutatja magát állandóan ő olyan "menőnek" számít. Ezen a héten a lány beteg volt és az a srác egyfolytába másik két lányt fogdosott, meg kérdezgette őket erotikus dolgokról. Pénteken a lány bejött a családi napra (főzőversen stb.) egyből ráhajtott. Mindenki azt hiszi hogy de jófej, mert a lányokkal olyan, közbe meg egy nagy ********. Én nem vagyok ilyen magamutogatós típus, és úgymond engem hanyagolt akkor. Egyfolytába vele lógott ölébe ült... Aztán jött hozzám hogy csináljunk egy közös képet... jó csináltunk többet is, ment máshoz is. (Persze ne nézzetek féltékeny állatnak de rosszul esett amiket csinált)
Kérdéseim ezek lennének:
1. Miért csinálja ezt velem?
2. "Hagyjam ott"(amit már próbáltam de nem ment), vagy próbáljak meg beszélni vele? (Ha azt mondod "hagyjam ott" akkor elmondanád pontosaban mire gondoltál?)
Legyek szívesek értelmes válaszokat adni!
1.
Mivel nőből van, jól esik neki, ha figyel rá egy fiú, élvezi, hogy vele foglalkozik. Lehet, hogy mivel két év ismeretség után sem léptél komolyabb irányba, úgy gondolja, nincs esélye nálad mint barátnő, legfeljebb mint haver.
Vagy!
Egy kicsit féltékennyé akar tenni, hátha akkor majd bevallod neki, mit érzel iránta (bár az általad említettekből ezt tartom kevésbé valószínűnek).
2.
Szerintem érdemes lenne beszélned vele. Esetleg célozhatsz rá, hogy te, mint "külső szemlélő", milyennek látod a srácot, és talán elgondolkozik azon amit mondasz. Ezzel viszont vigyázz, könnyen azt szűrheti le belőle, hogy féltékeny vagy, ha túlságosan belelovalod magad a pocskondiázásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!