Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám feledni, vagy talán van még esély arra hogy visszaszerzem?
Hát te borzalmasan gerinctelen vagy. Semmit nem érzel D. iránt, ha bárki odamegy hozzád és inkább őt választod. Csak játszol a lánnyal, én azt ajánlom, nagyon sürgősen hagyd abba és keress valami ribit akit nm bántasz azzal, amit csinálsz.
20/L
mondjuk szerintem is elég szemétség volt mert ha csak kicsit is belegondolsz ha megbocsájtott 2x is ilyet akkor mennyire szerethetett... Nálam is kb ez volt csak fordítva... Mondjuk én a lány helyébe a biztos elküldtelek volna, hogy érzéseket táplálsz felé aztán közben mással izélsz na szerintem a földön ez az egyik legnagyobb bunkósság
"az ilyen srácok miatt nem veszik komolyan a lányok a fiúkat" azért lányok is szoktak ilyet csinálni azért :P
sőt szerintem a lányok többet csinálnak ilyet de aztán lehet, hogy tévedek...: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!