Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ekkora különbségek a férfi és női elvárások között?
A férfinak elég, hogy a nő ne legyen fogyatékos szinten hülye, és legyen hűséges.
A nőnek ezzel szemben olyan elvárásai vannak a férfi felé, hogy elég felsorolni. Legyen magabiztos, talpraesett, határozott, okos, sármos, anyagilag rendben, kedves, humoros, romantikus, de ne papucs. Hordozzon a tenyerén, nyújtson biztonságot. Stb...
Ez a minimum a nők részéről, amiből nem hajlandók lejjebb adni. A külsőségekre még ki sem tértem. Mindenki szuperférfit keres, nagy részük olyat, ami nem is létezik. Miért nem lehet egy kis kompromisszumot kötni?
A kérdező kommentje:
- a nő csinos legyen (a férfi meg izmos)
- aztán tudjon főzni, vezessen háztartást, nevelje,gondozza a gyerekeket (egy anyának kutya kötelessége, vagy te kire bíznád a gyerekedet?)
- emellett keressen pénzt - dolgozzon (nem sok férfi óhajtja kitartani a nőjét)
A többit meg nem is kommentálom. Ez nem minden férfire igaz, durván általánosítasz. Amiket én leírtam, abból meg EGY NŐ SEM ENGED!!!
Azért ez nagy különbség.
dolgozzon és nevelje is a gyerekedet egyszerre? fogalmad sincsen mekkora munka ez mind szellemileg, mind fizikailag. egy igazi nő nem vágyik arra, hogy eltartsák, de arra igen, hogy a gyereknevelés közös legyen. megosztott anyagiak, megosztott családi munka, amiben a nevelés, takarítás, főzés is benne van. és szerintem is így illene működnie egy 21.századi családnak
a férfiaknak is nagy elvárásaik vannak, kivéve azoknak akik csak a lyukat keresik.párkapcsolati szinten igenis elég hosszú a listájuk, elég sok releváns dolog fel lett sorolva a többiek által.
gondolom, rájöttél, hogy nő vagyok. igen, legyen a férfi határozott (mert elég kiábrándító egy férfi testbe bújt nyuszi), nyújtson biztonságot (mert ő a fizikailag erősebb) és nem árt, ha kedves, humoros és kinéz valahogy. a fő az, hogy szeressen, de a nem kell kinyalni (képletesen) a nő seggét.
de az utóbbiak férfiak elvárásai is, mutass egy pasit, akit nem érdekel, hogy néz ki a nője, vagy hogy bunkó, vagy humortalan-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!