Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ekkora különbségek a férfi és női elvárások között?
A férfinak elég, hogy a nő ne legyen fogyatékos szinten hülye, és legyen hűséges.
A nőnek ezzel szemben olyan elvárásai vannak a férfi felé, hogy elég felsorolni. Legyen magabiztos, talpraesett, határozott, okos, sármos, anyagilag rendben, kedves, humoros, romantikus, de ne papucs. Hordozzon a tenyerén, nyújtson biztonságot. Stb...
Ez a minimum a nők részéről, amiből nem hajlandók lejjebb adni. A külsőségekre még ki sem tértem. Mindenki szuperférfit keres, nagy részük olyat, ami nem is létezik. Miért nem lehet egy kis kompromisszumot kötni?
Az a probléma, hogy az alap elvárásokat már sokan extráknak érzik, pedig nem azok.
27/N voltam.
ha már a nők elvárásai szerinted, kedves kérdező ilyen magasak akkor a pasik elvárásai szerinted alacsonyabbak? hát nem
- a nő csinos legyen,= "ha felszedtél egy kilót, nem kapsz enni" típusok. Találkoztam sok ilyennel. 3 kilót hízik a csaja, és sír, hogy milyen dagadt:D tiszta nevetséges
- aztán tudjon főzni
- vezesse a háztartást
- nevelje,gondozza a gyerekeket
- emellett keressen pénzt - dolgozzon
- elvárják, hogy munka után ők leülhessenek dögleni a tv elé, de az asszony munka után azért még csinálja meg a házimunkát, és a gyerekeket is rendezze le, mert ugye retekben nem szeretnek élni, viszont ők fáradtak, és az amúgy is női munka
- a férjnek ne kelljen segítenie semmiben mert ő fáradt. miért bmeg, a nő nem?
- legyen jó az ágyban, jól is nézzen ki, de más ne vessen rá szemet
- csak a családdal törődjön, a nő ne mehessen el a barátnőivel szórakozni, de a nő nézze el, ha a pasi ezt megteszi a haverjaival
- lehetőleg terhesség alatt egy dekát se szedjen fel, ha mégis, akkor 1 hónap alatt adja le
- szülés után 6 hétig nem is szexelhetnek a nők, de a pasi ezért már azzal jön, hogy a nő nem törődik vele: van aki ilyenkor már meg is csalja az asszonyt
- a nő viselje el, hogy a férfi adott esetben pocakot ereszt, elhízik, de a nő mindig tip top legyen , és lehessen vele villogni
konkrétan ismerek ilyen pasit aki ezt így felsorolta nekem
úgyhogy senki ne jöjjön nekem azzal, hogy a nőknek magasak az elvárásai:) ami általában alap, egy normál kapcsolathoz.
pénzéhes nőt meg nem kell választani, ennyi.
Nem a külsőségekről írtam, vagy te hol látsz ilyet?
Leírtam, hogy ne legyen fogyatékos, minek jössz azzal, hogy ne legyen hülye, ha már leírtam?
A többire nem reagálok, mert nem is ide tartozik. Minek írtad le?
- a nő csinos legyen (a férfi meg izmos)
- aztán tudjon főzni, vezessen háztartást, nevelje,gondozza a gyerekeket (egy anyának kutya kötelessége, vagy te kire bíznád a gyerekedet?)
- emellett keressen pénzt - dolgozzon (nem sok férfi óhajtja kitartani a nőjét)
A többit meg nem is kommentálom. Ez nem minden férfire igaz, durván általánosítasz. Amiket én leírtam, abból meg EGY NŐ SEM ENGED!!!
Azért ez nagy különbség.
'okos, sármos, anyagilag rendben, "
ezt te írtad
te nem vagy normális. te magad írtad az anyagi dolgot nem is egyszer, nem én.
arról nem tehetek hogy arra se emlékszel mit hordasz össze... jézus.
részemről lezártam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!