Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak ekkora különbsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ekkora különbségek a férfi és női elvárások között?

Figyelt kérdés

A férfinak elég, hogy a nő ne legyen fogyatékos szinten hülye, és legyen hűséges.

A nőnek ezzel szemben olyan elvárásai vannak a férfi felé, hogy elég felsorolni. Legyen magabiztos, talpraesett, határozott, okos, sármos, anyagilag rendben, kedves, humoros, romantikus, de ne papucs. Hordozzon a tenyerén, nyújtson biztonságot. Stb...

Ez a minimum a nők részéről, amiből nem hajlandók lejjebb adni. A külsőségekre még ki sem tértem. Mindenki szuperférfit keres, nagy részük olyat, ami nem is létezik. Miért nem lehet egy kis kompromisszumot kötni?

2013. szept. 27. 17:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy az alap elvárásokat már sokan extráknak érzik, pedig nem azok.

27/N voltam.

2013. szept. 28. 04:07
 12/21 anonim ***** válasza:

ha már a nők elvárásai szerinted, kedves kérdező ilyen magasak akkor a pasik elvárásai szerinted alacsonyabbak? hát nem

- a nő csinos legyen,= "ha felszedtél egy kilót, nem kapsz enni" típusok. Találkoztam sok ilyennel. 3 kilót hízik a csaja, és sír, hogy milyen dagadt:D tiszta nevetséges

- aztán tudjon főzni

- vezesse a háztartást

- nevelje,gondozza a gyerekeket

- emellett keressen pénzt - dolgozzon

- elvárják, hogy munka után ők leülhessenek dögleni a tv elé, de az asszony munka után azért még csinálja meg a házimunkát, és a gyerekeket is rendezze le, mert ugye retekben nem szeretnek élni, viszont ők fáradtak, és az amúgy is női munka

- a férjnek ne kelljen segítenie semmiben mert ő fáradt. miért bmeg, a nő nem?

- legyen jó az ágyban, jól is nézzen ki, de más ne vessen rá szemet

- csak a családdal törődjön, a nő ne mehessen el a barátnőivel szórakozni, de a nő nézze el, ha a pasi ezt megteszi a haverjaival

- lehetőleg terhesség alatt egy dekát se szedjen fel, ha mégis, akkor 1 hónap alatt adja le

- szülés után 6 hétig nem is szexelhetnek a nők, de a pasi ezért már azzal jön, hogy a nő nem törődik vele: van aki ilyenkor már meg is csalja az asszonyt

- a nő viselje el, hogy a férfi adott esetben pocakot ereszt, elhízik, de a nő mindig tip top legyen , és lehessen vele villogni

konkrétan ismerek ilyen pasit aki ezt így felsorolta nekem

úgyhogy senki ne jöjjön nekem azzal, hogy a nőknek magasak az elvárásai:) ami általában alap, egy normál kapcsolathoz.

pénzéhes nőt meg nem kell választani, ennyi.

2013. szept. 28. 04:17
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem a külsőségekről írtam, vagy te hol látsz ilyet?

Leírtam, hogy ne legyen fogyatékos, minek jössz azzal, hogy ne legyen hülye, ha már leírtam?

A többire nem reagálok, mert nem is ide tartozik. Minek írtad le?

2013. szept. 28. 10:19
 14/21 A kérdező kommentje:

- a nő csinos legyen (a férfi meg izmos)

- aztán tudjon főzni, vezessen háztartást, nevelje,gondozza a gyerekeket (egy anyának kutya kötelessége, vagy te kire bíznád a gyerekedet?)

- emellett keressen pénzt - dolgozzon (nem sok férfi óhajtja kitartani a nőjét)

A többit meg nem is kommentálom. Ez nem minden férfire igaz, durván általánosítasz. Amiket én leírtam, abból meg EGY NŐ SEM ENGED!!!

Azért ez nagy különbség.

2013. szept. 28. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:
akkor kb szarul választasz, mert pl én nem néztem soha a pénzt
2013. szept. 28. 11:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a pénz???
2013. szept. 28. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:

'okos, sármos, anyagilag rendben, "

ezt te írtad

2013. szept. 28. 11:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Aha, tehát kiragadsz egyet a sokból, de ezzel is azt bizonyítod, hogy igenis számít a pénz. :)
2013. szept. 28. 11:40
 19/21 anonim ***** válasza:

te nem vagy normális. te magad írtad az anyagi dolgot nem is egyszer, nem én.

arról nem tehetek hogy arra se emlékszel mit hordasz össze... jézus.

részemről lezártam a dolgot.

2013. szept. 28. 12:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Zárd is, mert nagy bajban vagy! :)
2013. szept. 28. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!