Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez milyen ajándék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen ajándék, fiúk ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés
Barátomnak vasárnap lesz a névnapja és arra gondoltam,hogy csinálok neki egy tortát és képkeretbe egy közös képünket.
2013. szept. 27. 15:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A torta biztos finom lesz vagyis nagyon remélem.

Tortát pedig azért csinálok mert tudom,hogy örülne neki és szereti.

A hasznos válaszokat köszönöm :)

2013. szept. 27. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:
nem is vagy a pasim, haha :D
2013. szept. 27. 15:32
 13/18 Centurio77 ***** válasza:
+Sör és este egy jó oboa!! Na azzal már rendben lenne!!
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a kép nem kell, elég a torta. Esetleg mellé vacsi, hogy egész legyen a történet.
 15/18 anonim ***** válasza:
nem tudom, h miért nem hasznos, h elmondom, h én nem csinálnék tortát. ahogy látod, más is irta, h a kép már túlzás. de ha te szereted az ilyen nyálas dolgokat, akkor hajrá.... :D
2013. szept. 27. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Beképzelt
2013. szept. 27. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
ti egy nevnapnak is ekkora feneket forditotok?
2013. szept. 27. 17:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak szeretném meglepni valamivel és viszonozni azokat a dolgokat amiket tőle kaptam.
2013. szept. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!