Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Gyenge vagyok.
Figyelt kérdés
A volt barátom, már nem szeret és lett egy barátnője,miután szakítottunk nemsokára, én még mindig szeretem és nagyon fáj,hogy ő már nem.
Mit tegyek,hogy elviseljem ezt és ne fájjon annyira?
22L
2013. szept. 27. 14:57
1/13 anonim válasza:
dugj 1 másik helyes sráccal aki tetszik neked kutyaharapás szőrével
2/13 anonim válasza:
Azt, amit az ilyen kérdésekre 1000× már leírtunk. Fogalald el magad. Sportolj, tanul, írj leckét holnapra, lovagolj, biciklizz, kutyázz, menj nyelviskolába, sziklát mászni, sakkszakkörre, politikai nagygyűlésre, tánciskolába, horgászni, vagy ahová akarsz ízlésed szerint.
3/13 Centurio77 válasza:
Felejtés, felejtés, felejtés!!
5/13 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam,hogy barátok voltunk előtte sokáig, legjobb barátok, és mai napig barátok tudtunk maradni..mert az nem megy,hogy azt is megszakítsuk, csak nekem borzasztó nehéz ez..de ha nem lennénk barátok még nehezebb lenne.
Úgyhogy ..patthelyzet.
2013. szept. 27. 15:09
6/13 anonim válasza:
majd idővel elmúlik.. tölts több időt a barátaiddal.
7/13 anonim válasza:
4-es kommentet olvasd el még egyszer majd mélyítsd magadban a fantáziát és jelentkezz :)
8/13 anonim válasza:
2es holnapra hogy a f aszba írjon leckét? o.O
9/13 A kérdező kommentje:
Olvasok , és tanulok.. egészen könyvmoly lesz belőlem a végére:D
Köszi, de nem érdekel a 4es komment.:)))
2013. szept. 27. 15:36
10/13 anonim válasza:
Ha a 4-es komment nem is érdekel, amit megértek, mivel sok a kommentelő, a gazdája még érdekelhet, tudom, hogy így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!