Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónába kerültem? Feladjam?
Fél éve jártam egy lánnyal. 15éves (én 18 vagyok). Amikor megismertem minden tökéletes, mesébe illő volt. Összejöttünk, de egy hónap után úgy éreztem, hogy nem egyezik az értékrendszerünk, ezért azt mondtam, hogy nem tudom elfogadni így. (vallásos vagyok) szakítottunk, de persze egyből rájöttem, hogy hatalmas hiba volt. Megpróbáltam visszaszerezni, azóta is vágyom rá minden porcikámmal. Többször bebizonyítottam, hogy el tudnám fogadni és csak hülye voltam. Megtettem szinte mindent, hogy visszakapjam. Talán túlságosan is papucs lettem (nem voltam kihívás). Nyáron megpróbltunk továbblépni, de nem sikerült. 1hónapig nem beszéltünk, de nem birtuk tovább. Mindig mondja, hogy nem birja ha nem beszelunk, hihetetlrnül jól elvagyunk ha talalkozunk, de ha feljön a kapcsolat téma, az elront mindent. Nyár végén azt mondta, hogy még el tudja képzelni, hogy legyen köztünk valami, de ki kell alakulnia. A barátnői emiatt persze jól leszidták, hogy nem teheti ezt senkivel és döntse el. nagyon bántja, hogy ennyit szenvedtem miatta, ezért inkább azt mondta, hogy hagyjuk, mert ha nem alakulna ki, akkor csak reménykednék és megint miatta szenvednék és azt nem tudná megbocsátani magának. úgy érzem hogy mar csak barátként tekint rám, azonban mindig azt mondta h mindig több leszek mint barát. lehet, hogy már nem vagyok vonzó? a szakítás óta sokat változtam, kondiztam, jobb ruhákat hordok, mindenki szerint jobban nézek ki. próbálom elfelejteni és nem beszélni vele, de úgy érzem, hogy nagyon jó kapcsolatunk lehetne, ha ő is akarná. sosem tudta megmondani az okát, hogy miért nem szereté már a dolgot. mindig csak azt mondta, hogy fél, bizonytalan, és nem érzi már azt amit kéne. az a baj, hogy talán azt várja, hogy ha beleszeret egyszer egy srácba, akkor élete végéig rózsaszin felhő lesz. nem értékeli, hogy milyen vagyok, pedig oszinten szeretném és mindent megadnék neki. és úgy érzem, hogy meg is tudnám adni amire vágyik. nem tudom mit tegyek. persze mindenki azt mondja, hogy hagyjam már az egészet, hisz fél éve! szenvedek miatta.
tanács/vélemény?
Köszönöm!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!