Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Már nem vagyok szerelmes?
9 és fél év után ne csodálkozz, hogy így érzel!
Ennyi ideig senki nem szerelmes.
Mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, de egyikünk sem szerelmes a másikba.
Nem jelenti azt, hogy nem szeretjük egymást, mert nyilván sok minden összeköt minket, érzelmileg is, nekünk is van gyerekünk, ő is összeköt minket. De nem vagyunk szerelmesek. És mutass nekem akár egy párt, aki közel 10 év után, vagy több 10 év után szerelmes a másikba! Szerintem nincs olyan.:)
Amúgy azt gondolom, hogy a kapcsolatotokat, mint ahogyan a miénket is, megették a hétköznapok, a megszokás. Nem foglalkoztok egymással eleget és eltávolodtatok egymástól. Ennek két végkimenetele lehet. Egyik, hogy hagyjátok ennyiben, viszont akkor boldogtalan leszel és válás lesz előbb-utóbb, vagy szántok egymásra időt és újra felpezsdítitek a kapcsolatotokat, megbeszélitek a problémákat.
Egy házasság, egy párkapcsolat, ha a felek nem foglalkoznak egymással, a kapcsolattal és közös erővel, nem egyedül, akkor az tönkre fog menni!
Ezt sok gondodat, hogy mi nem tetszik, mind-mind vele beszéld meg!!!!
Másrészről mikor gyereket vállaltatok (házasodtatok?), szerintem gondol az ember arra, hogy ez egy hosszú távú dolog, és arra is gondol, hogy nagy nehézségek lehetnek, és ezeket meg kell oldani! Igen, ilyenkor szerintem már nem lelépni kell, hanem tenni! (Az meg külön röhejes hogy 9,5 fél év után te azon SOS-olsz, hogy nem vagy szerelmes! Persze hogy nem vagy! A szerelem nem tart örökké, most más kellene, hogy összetartson titeket!) Beszéld meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!