Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Már nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
9,5 éve vagyunk együtt. Sok nehézség és sok boldogság történt velünk, van két gyerekünk, mindig hasonlóképp képzeltük el a jövőt. De mostanában bennem valami nagyon megváltozott. Ha mondja hogy szeret szinte semmit nem érzek. Ha összebújunk, nem az igazi. Érzem hogy már nem szeretem. Persze ha arra gondolok hogy elhagynám akkor azért megfájdul a szívem, de leginkább azért mert mi lenne vele nélkülem? Mert hogy ő meg nagyon szeret. Na meg a féltékenység gondolata, hogy mi lenne ha egysezr meglátnám egy másik lánnyal... Volt már hogy elkalandoztam olyan dolgokon hogy mi lenne ha ezzel vagy azzal a pasival összejönnék. Hogy akkor mi lenne a gyerekekkel? Új "apukát" kéne választanom? hogy mondanám ezt el nekik? De aztán végül odajutok hogy nem tudnám a gyerekeimmel ezt megtenni. Mindig annak a híve voltam hogy ha valami elromlik nem eldobjuk hanem megszereljük. Sokszor foltozgattam össze szétesőnek tűnő kapcsolatunkat az évek során. Sokszor volt hogy én vittem tüzet ellaposodott életünkbe. De most valami más. MÁr nincs kedvem összebújni vele, már nincs kedvem hallgatni hogy állandóan panaszkodik. Sokszor veszekszik, a gyerekekre is sokszor ok nélkül szól rá, olyankor persze összeveszünk mert neki nem tetszik hogy a gyerekek mellett állok ki. Mert hogy így akkor az ő tekintélye elvész. Minden egyedül csinálok itthon. Még egy kanalat sem rak arrébb. 1,5 éves a kicsi, itthon vagyok. Mosok főzök takarítok, játszok. És még arra sem képes hgoy este mikor a munkából hazajön, játsszon kb 30percet velük amíg én lefürdök. Nekem csak akkor jut idő a fürdésre ha már a gyerekek alszanak. Zoknit én készítsek ki neki reggelre, a hátát mossam már meg, kávét főztem e, öntsek inni neki... szóval csak ugráltat. Régebben mikor én dolgoztam és a ngyobbal ő volt itthon egy ideig mert munkanélküli lett, akkor viszont mindent megcsinált. EGyedül a pelenkázást nem, oylankor elvitte az anyjáékhoz a bébit és azok tették tisztába. De ezen felül estére mire hazaértem fáradtan mindig volt valami kaja (pl virsli) az asztalon, elmosogatott összepakolta a játékokat, volt hogy egy kis telefonos segítséggel ugyan, de kimosott. Most még nekem kell a tüzifát is behordani helyette. Mert ő fáradt mert egész nap dolgozik. Azt gondolja hogy nekem nincs nagy munkám itthon a gyerekkel, meg a háztartással. Pedig van! Mit teygek vagy mi a baj? Ennek a kapcsolatnak már lőttek? Őszintén válaszoljatok, nálatok mi a helyzet? Vagy ez innentől kezdve mindig így marad? MÁr szinte nem is érzem "szükségesnek" hogy egy férfi legyen mellettem. Minek? hogy csak még eggyel több embert szolgáljak ki? Engem ki fog kicsit kényeztetni meg bíztatni meg támogatni? Mivel én nem vagyok kereső, így szinte semmibe nincs beleszólásom. pl szeretnék már jópár éve kiskutyát a gyerekeknek. dE mivel ő nem akar lakásban egyáltalán, meg a kutyának csak láncon a helye, meg idegesítené csak az ugatással, ezért nincs kutyánk sem. Nem tudom továbbképezni magam mert most arra nicns pénz, nem járok szoliba műkörmöshöz fodrászhoz vagy kozmetikushoz. Ruhákat is csak akkor vehetek magamnak ha már feltétlen msuzáj mert kiszakadt a régi, vagy lyukas lett a cipő. A gyerekekkel könnyebb mert sok örökölt ruhát kapunk, de már mióta mondogatom neki hogy ezt is meg azt is kéne venni nem tetszik neki. ő kezeli a pénzt én néha kapok egy kis zsebpénzt kb 1000ft-ot. amit sosem merek elkölteni mert annyi mindent vennék belőle hogy ahhoz meg túl kevés. bezárva érzem magam és ráadásul már a szerelem is elmúlt ami legalább könnyebbé tette elviselni ezt a sok hülyeségét!
2013. szept. 27. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:

9 és fél év után ne csodálkozz, hogy így érzel!

Ennyi ideig senki nem szerelmes.

Mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, de egyikünk sem szerelmes a másikba.

Nem jelenti azt, hogy nem szeretjük egymást, mert nyilván sok minden összeköt minket, érzelmileg is, nekünk is van gyerekünk, ő is összeköt minket. De nem vagyunk szerelmesek. És mutass nekem akár egy párt, aki közel 10 év után, vagy több 10 év után szerelmes a másikba! Szerintem nincs olyan.:)

Amúgy azt gondolom, hogy a kapcsolatotokat, mint ahogyan a miénket is, megették a hétköznapok, a megszokás. Nem foglalkoztok egymással eleget és eltávolodtatok egymástól. Ennek két végkimenetele lehet. Egyik, hogy hagyjátok ennyiben, viszont akkor boldogtalan leszel és válás lesz előbb-utóbb, vagy szántok egymásra időt és újra felpezsdítitek a kapcsolatotokat, megbeszélitek a problémákat.

Egy házasság, egy párkapcsolat, ha a felek nem foglalkoznak egymással, a kapcsolattal és közös erővel, nem egyedül, akkor az tönkre fog menni!

2013. szept. 27. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt sok gondodat, hogy mi nem tetszik, mind-mind vele beszéld meg!!!!

Másrészről mikor gyereket vállaltatok (házasodtatok?), szerintem gondol az ember arra, hogy ez egy hosszú távú dolog, és arra is gondol, hogy nagy nehézségek lehetnek, és ezeket meg kell oldani! Igen, ilyenkor szerintem már nem lelépni kell, hanem tenni! (Az meg külön röhejes hogy 9,5 fél év után te azon SOS-olsz, hogy nem vagy szerelmes! Persze hogy nem vagy! A szerelem nem tart örökké, most más kellene, hogy összetartson titeket!) Beszéld meg vele!

2013. szept. 27. 09:44
 3/4 A kérdező kommentje:
próbáltam már többször felhozni a témát de vagy kivonja magát elvonul vagy másra figyel mintha nem is beszélnék hozzá, vagy azzal jön hogy jó akkor menjünk szét. vagy hogy biztos megcsalom, vagy el fogom hagyni. de változtatni a dolgokon nem szeretne mert persze neki így jó ahoy van. Az a baj hogy eddig azt éreztem hogy ha nem volt velem hiányzott, alig vártam hgoy hazajöjjön, ha nem is minden nap de azért heti 3*4szer megkívántam őt. De most ez nincs. Szinte észre sem venném ha nem jönne haza. Mert lekötnek a gyerekek, csinálom a dolgom. Már nem az van hogy nézem az órát hogy mikor jön haza. És ez pedig 8-9 évig így ment. Nem bírtam ki hogy ne beszéljünk egy nap telefonon 5*6szor. Most eszemben sincs sokszor. úgy érzem mintha nem szeretném már. valami elmúlt bennem ami 8-9 évig megvolt. Lehet hogy nem a szerelem, valami más. Oké hogy másnak kellene hogy össze kössön minket, de mi lenne az? Mikor lassan semmi közös nincs bennünk? Amit én szerettem benne azok a tulajdonságai szinte teljesen az ellentétére változtak. pl szinte antialkoholista volt, most meg szinte alig van nap hgoy ne inna. jó persze nem (mindig) részegedik le, de sokszor eléri már azt a szintet amikor kötözködik, okoskodik lelkileg zsarol. egy az egyben mint az apám. szerettem hgoy olyan dolgos volt és szorgalmas, most a melóján kívül semmi mást nem csinál meg. az a baj hogy iszonyatosan csalódtam benne mert nagyon megváltozott. Már nem az az ember akibe beleszerettem. Tudom hogy mindig mindenki változik, de hgoy tudnám újra megszeretni őt mikor azok a tulajdonságai amik számomra vonzóvá tették már eltűntek. Eleinte gondoskodó családapa volt akinek szívesen szültem volna akár 20 gyereket is. és most úgy csinál mintha nem is az ő gyerekei lennének. Mintha neki nem kellene részt venni a gyerekek életében. Csak mint egy halvány alak a háttérben, hogy "na az ott az apád". Pedig a gyerekeknek hiányzik és csüngnének rajta ha hagyná.
2013. szept. 27. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Elolvastam és mintha csak én írtam volna! Igaz nálunk csak 1 gyerek van és 10 éve vagyunk együtt! Sz@r helyzet és én sem tudom,hogy lehetne változtatni! Igaz nálunk még nehezebb mert az én férjem meg külfőldön dolgozik! Fogalmam sincs mi lesz ennek a vége de mi meg kb még megbeszélni se tudjuk a dolgokat! Azért szurkolok nektek!
2013. szept. 27. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!