Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nyugszom bele?

Figyelt kérdés

Nem lehet soha barátnőm.Ezt tudom.De akkor miért nem nyugszom bele?miért kell minden napom gyötrelem legyen?

mi kínoz?? 25/f

2013. szept. 26. 21:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
csak magammal!Lényegtelen.Valamit kezdenem kell magammal,vagy be dilizek.
2013. szept. 26. 21:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Az nem csak egy ok!!!!Több 100 van :/
2013. szept. 26. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
De miért nem lehet? Így konkrétum nélkül nem tudunk túl sokat mondani. Miért állítod ennyire biztosan hogy nem lehet?
2013. szept. 26. 21:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem írom ide le.Sok minden....Szóval nem lehet és kész.A hibáimat egy nő sem nézheti el.
2013. szept. 26. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de ha eltaszítasz bármilyen érzést ami kívűlről jön akkor, bele kell törődnöd. Szerintem ne dobálózz ilyen kijelentésekkel, mert ezek csak részben vagy egyáltalán nem igazak. Magadat nem tudod becsapni. És egy nőnek sem mondhatod, hogy nem fogadhatja el a hibáidat. Minden embernek rengeteg hibája van, mégis akad valaki aki emiatt is szeret téged.
2013. szept. 26. 21:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Értsd meg.Ezeket egyik se tudja el fogadni.Próbálkoztam már éppen eleget.....Hagyjuk majd lesz valami :/
2013. szept. 26. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
ha nem írod le, akkor a kérdést se tedd inkább fel, mert így nem fogunk segíteni!
2013. szept. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!