Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tesztek, hogy véletlenül se szeressetek bele egy adott csajba?
Figyelt kérdés
Ha pl. nem akartok kapcsolatot senkivel,csak szexet,de valaki mégis megtetszett!2013. szept. 20. 18:21
1/10 anonim válasza:
Jó test, randa pofi vagy kibírhatatlan viselkedés.
2/10 ASOT válasza:
Nem fekszek le olyannal aki nem tetszik.
Amúgy meg ezt nem igazán lehet uralni.
Max úgy ha szex kapcsolatot sem kezdesz vele. Ergo semmit.
3/10 anonim válasza:
Nem leragadni. Ha van is valakivel testkapcsolat, közbe is hajtani kell más lányokat. 4 évig éltem (3 évig egy fedél alatt) egy komoly kapcsolatba. Csalódtam kb fél évig búslakodtam, most meg igazából kitöltöm az űrt, de élvezem :). Fiatal vagyok még de jelenleg úgy vagyok, hogy nem akarok szeretni senkit.
4/10 anonim válasza:
Nem kezdenék szexkapcsolatba olyannal, akiről el tudom képzelni, h beleszeretnék. Bár amelyik nő kapcsolaton kívül szexel, az ribi, tehát már csak ezért se tudnék beleszeretni.
5/10 A kérdező kommentje:
Kétszer lefeküdtünk...És van ötletetek,hogyan koptassam le magamról? Hogy teljesen eltávolítsam magam mellől,és ne akarjon a csaj tőlem soha többé semmit?
2013. szept. 20. 18:28
6/10 anonim válasza:
A kerdesedbe azt irtad, hogy te nem akarsz beleszeretni, aztan az utolso kommentedben meg ugy beszelsz rola, mint egy kutyarol. Akkor most nem ertem, mit is akarsz...
Amugy nagyon egyszeru, bar manapsag ritka dolog tud segiteni neked, megpedig az OSZINTESEG. Megmondod neki, hogy nem akarsz tole semmi komolyat sem.
7/10 anonim válasza:
Volt olyan lány, akivel lefeküdtem egyszer, valakivel többször. Utána persze iszok vele buliban, meg minden, de érzékeltetem vele, hjogy nem ő a legfontosabb. Néha olyat kell tenni, ami nem tetszik neki, megsértődik. Pl.: Más lánnyal legyél! Hidd el, nem fog majd komoly kapcsolatra gondolni, de szexre mindig be fogsz jönni neki. NÁLAM ez így volt jó ideig. Azután beleszerettem egy másik lányba, akivel párkapcsolatban élek. (18/F)
8/10 anonim válasza:
Az egyenes beszéd a legcélravezetőbb,aztán ha az őszinteséged ellenére sem fogadja el a helyzetet,akkor jöhet az,hogy más csajokat is hajtasz látványosan,jóban maradtok ugyan,de érzékeltedet vele az érzelmi távolságot.
9/10 anonim válasza:
azta nekem is volt egy ugyanilyen problémám nemrég... én is kétszer szurtam :D viszont nekem már csak az a megoldás maradt hogy össze is vesszek vele..
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: hogy vesztél vele össze,és miért csak ez az egy lehetőség maradt?
2013. okt. 3. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!