Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves lány vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány vagyok, és még sosem volt barátom, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék szerelmes lenni és megtapasztalni milyen az amikor szeretve vagyok és amikor én szerethetek. A barátaim szerint jó fej vagyok, jó a humorérzékem,nincsenek kulturális lemaradottságaim,nyitott vagyok a világra, szeretek utazni, egyetemista vagyok,nem vagyok visszahúzódó,és sokan mondták már,hogy vonzó vagyok:)
2013. szept. 26. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csúnya vagy.

Ha mégsincs igazam akkor csak válogatós vagy, nem ismerkedsz, nem jársz el sehova.

2013. szept. 26. 20:12
 12/16 laci911 ***** válasza:
Ha vonzo vagy akkor , hogy hogy nem mentek oda hozzàd ? Privàtba mond el miket csinàlsz egy nap vagy több nap .lehet ott a gond .
2013. szept. 26. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a türelem rózsát termne, millomos lennék a virágbolt hálózatomból. De sajna lófilét terem, nem rózsát.

36 F

2013. szept. 26. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
nincs a szerelemre gyógyír...az majd jön amikor kell. és se voltam még és 23f vagyok :)
2013. szept. 26. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős vagyok és ugyan így állok. Ami nálam gondot okoz, az, hogy mindig meghátrálok, mert még csókolózni sem igazán csókolóztam, vagyis igen, de félek, hogy nem jól csinálom, aztán meg ott a sex, és nekem picit kínos, ha ezeket el kell mondanom egy pasinak, emiatt hátrálok mindig ki :/
2013. szept. 26. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
engem meg például jobban fog az áram. pont az ellentéted vagyok, engem minden megráz te meg mindenhol kivered a biztosítékot. Szerintem puszta biológia. Lehet hogy sok bennem a vas vagy több a folyadék vagy nem tudom, jobb vezető vagyok mint a többi ember, te meg lehet, hogy pont nem, és erős a kisugárzásod. Miért? van olyan ember, aki allergiás az áramra, olvassatok csak utána.
2013. szept. 30. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!