Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire "normalis" ha 10. honap utan az eljegyzesen gondolkodunk?
Figyelt kérdés
Persze meg nem lesz...de mar megbeszeltuk a reszleteket (hogy ne csaladi banzaj legyen, hanem romantikus stb...) meg minimum egy evet muszaj varjunk...ezen lehet gondolkodni 10 honap utan? En biztos vagyok benne elso perctol h a felesege akarok lenni...es mar az egesz eletemet vele kepzeltem el...ez igy rendben van? :P2008. júl. 4. 11:40
1/15 anonim válasza:
Miért ne lenne rendben? Szerintem ez így normális, ha szorosabbra akarjátok fűzni a kapcsolatotokat. Sok boldogságot! :-))
2/15 anonim válasza:
Szerintem normális, csak ne éld bele magad, mert még nem kérte meg a kezed. Nehogy megijedjen.
3/15 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos, remélem boldogok lesztek! :)
4/15 anonim válasza:
szerintem is rendben van, 10 honap alatt nagyvonalakban mar kilehet ismerni valakit. sok boldogsagot :)
5/15 anonim válasza:
ha tényleg szeretitek egymást akkor nincs semmi gond...apám másnap ahogy találkoztak megmondta anyámnak h ő lesz a feleségeXD...de vigyázz azért nehogy pofára ess:S...sok sikert;)
6/15 anonim válasza:
És ha van lehetőségetek, próbáljatok a házasodósdi előtt együtt élni egy ideig, úgy teljesen más még akkor is, ha a nap minden percét együtt töltitek. Sajnos elég nagy csalódások szoktak születni az első néhány hónapnyi együttélések után, és szerencsésebb, ha ezt nem házasságon belül gyakoroljátok már :(
7/15 anonim válasza:
sztem nincs gond a 10 hónappal,ti érzitek, mikor álltok készen:-)
8/15 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és már másfél éve együtt vagyok a barátommal!Már mi is az első évbe mondogattuk hogy milyen jó lenne meg ehez hasonlók és kb 3 hete bejelentette hogy szeretné még a nyáron megkérni a kezem!Persze nekem egyből felcsillant a szemem és egyből azt mondtam hogy ok!Anyuék sajnos nam engedik azzal a kifogással hogy elösszőr a suli legyen meg!Dehát szerintem az eljegyzésnek semmi köze a sulihoz!Ugyhogy megbeszéltük hogy mivel a mi életünk mi döntünk hogy mit akarunk akkor is megkéri nyáron a kezem ugy hogy csak mi tudunk róla és jövőre mikor végzek a sulival mégegyszer megkéri a család elött!Szóval nyugodtan tervezgessétek csak de ne feledd ahogy az elöttem lévők is írták legyél azért egy kicsit óvatos mert egy tündérmese is rossz véget érhet! Előre is sok boldogságot:D
9/15 A kérdező kommentje:
ez ilyen kozos beszelgetes, nem en hozom fel...csak egyszer eszrevesszuk h arrol beszelunk h majd mikor hazasodunk ossze :D meg ilyenek... nem tudom mikor lesz az eljegyzes, azt kertem h olyankor legyen h ne szamitsak ra:P :)koszi a valaszokat aranyosak vagytok
2008. júl. 4. 12:41
10/15 anonim válasza:
Én mindig hosszabb távra tervezek, és a jelenlegi párommal már összejövésünk előtt is beszélgettem ilyesmiről, és mikor összejöttünk, egyből meg is kértem a kezét (majd egyszer hozzám jössz?). Miután meggyőztem, hogy a házasság nem az ördög találmánya :D
Szóval normális, de ne éld bele magad, a pasi megijedhet (meg a nő is, de az ritkább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!