Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha egy pasinak 37 éves korára nem volt még barátnője? (Nem meleg! )

Figyelt kérdés
Nem is keres, próbál ellenni a már családos, több gyerekes régi haverjaival. Már ha ők ráérnek.
2013. szept. 26. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hát van aki erre a sorsra jut már látom előre hogy èn is így fogok járni pedig csak 21 vagyok.. ilyen az élet.
2013. szept. 26. 15:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó! Egyik barátomról. ...és igen, hát jobban megerőltethetné magát. Mindig olyan csaj után fut, aki max. barátnak tudja elképzelni őt, mert amúgy rendes srác.
2013. szept. 26. 15:35
 13/23 Turismo ***** válasza:
46%
Az ember egy társas lény szerintem elég gáz, hogy 37 évesen nem volt még egy kapcsolata sem. Valószínűleg a családi háttér is közre játszik. Nem tudom én azon vagyok, hogy legyen egy jó barátnőm aztán később akár tervezgetni is tudjak vele, gyerekek, család stb.. Ez az élet rendje!!! 37 évesen már nem a nők utána kellene futni, hanem a gyerek után az udvaron! :D
2013. szept. 26. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:

"37 évesen már nem a nők utána kellene futni, hanem a gyerek után az udvaron! :D"

Ezt hol hallottad?

A pedofil tanórán?

2013. szept. 27. 14:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Jesszus! Ugye, nem a bátyámra gondol a kedves kérdező?

Ha igen nem gond, csak kérdem.

Üdv: István

2013. szept. 27. 16:20
 16/23 Turismo ***** válasza:
Saját gyereke után gondoltam a futást! :) Még pedofil órán... Miért kell mindig a legrosszabbra gondolni, meg a másikat kicikizni, amikor egy jó gondolatot ír le?? Na mindegy én ilyeneken nem húzom fel magam! :D Én csak leírtam a véleményem és kész. Szerintem akkor is ciki a dolog, de ez van reméljük, hogy változni fog a helyzet! ;)
2013. szept. 28. 07:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom magyarázza már el valaki miért KÖTELEZŐ egy embernek párt találnia, miért nem lehet egyedülálló ha az szeretne lenni akár élete végéig?

Egyébként lehet aszexuális, ami szintén egy szexuális orientáció csak hát a társadalom nem fogadja el őket.

2013. szept. 29. 00:36
 18/23 anonim ***** válasza:
nem cicki, ha ő jól érzi magát egyedül akkor minden ok. Viszont ha vágyik kapcsolatra, családra, akkor ez megkeseríthati az életét. Ha vágyik családra, akkor valahogy olyan lányokkal kellene ismerkednie akik szintén szeretnének családot, persze ez nem könnyű, hiszin ránézésre nem lehet megmondani, hogy ki mire vágyik...
2013. szept. 30. 09:05
 19/23 anonim ***** válasza:

mert sokan ezt várják el tőle

állj be a sorba, véletlenül se élj másképp mint a nagy átlag

2013. okt. 3. 00:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan csak 36 éves férfi vagyok , de nekem sem volt soha komoly kapcsolatom.Amíg fiatalabb voltam csajoztam.Sosem vittem haza egy lányt sem.Ugyanis a beteljesületlen szerelmeim miatt , olyan lányoknál kerestem vigaszt akik érzelmileg nem jelentettek semmit.Szüleim már azt hitték b*zi vagyok . Pedig havonta , de volt hogy hetente más lánnyal voltam.Aztán teltek az évek , észre sem veszi az ember.Csak azt , hogy mindenki házas már körülötte...És itt jön a másik dolog.A közös házibulikon , amelyeken rajtam kívül nagyrészt a házas barátaim és az ő házas ismeretségi körük vett részt , teljesen felborította a nőkbe vetett , mára addig is megtépázott hitemet.Valahogy vonzom a foglalt nőket.Szép nagy hányaduk felajánlkozott a látszólag boldog házasság ellenére.Eleinte még legyezgette is a hiúságom , de belegondoltam magam a férjek helyébe...Mi lenne ha én állnék a másik oldalon...Szóval a szüleim azóta sem láttak nővel , mert sosem vittem haza egyet sem.Nem bízom már bennük.Pár éve szeretnék már családot , de a hozzám hasonló korúak foglaltak , vagy már van gyerek.Csak azért pedig nem leszek valakivel , hogy megfeleljek a társadalmi normáknak.Olyan hölgy kell , akivel végre beteljesülhetne egy szerelem.De ezt sajnos nem mi irányítjuk.Szóval se nem vagyok homokos , se degenerált , se szerencsétlen , még sincs komoly kapcsolatom.Most sem mutatok be senkit a családomnak.
2013. okt. 7. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!