Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az alacsony lányokról?
Figyelt kérdés
Zavar titeket a magassága?2013. szept. 26. 13:35
11/23 anonim válasza:
Én közelítek a 190 cm-hez, mégis sokkal jobban tetszenek az alacsony lányok, szóval ez nálam csak előny.
12/23 anonim válasza:
156 cm vagyok,és lány.Engem nagyon idegesít,hogy ilyen alacsony vagyok,párom viszont imádja. Ha valakinek tetszik valaki,nem hiszem,hogy a magassága alapján fogja nézni..
14/23 anonim válasza:
Pont jó a magasságod. Az alacsony lányokat szeretjük.:)
15/23 A kérdező kommentje:
#12-es: nem is azért! Csak... ért pár kellemetlen komment emiatt, hogy kicsi vagyok, és kicsit elbizonytalanodtam.
2013. szept. 26. 13:45
16/23 anonim válasza:
Nekem pont az alacsony lányok jönnek be jobban.
17/23 anonim válasza:
Pontosan tudják, hogy tetszenek általában a fiúknak, de az alacsonyság nem minden, lehetnek attól még csúnyák is, pl gyakori köztük a vaskos, zömök test, ami nem szebb mint egy átlagos magasságú, egyenletesen súlyeloszlott lány. Ráadásul azt vettem észre, rengeten visszaélnek az alacsonyságukkal "hogy milyen cuki kicsi vagyok" stb. ez is visszatetsző. Az átlagos 165-170 cmt preferálom. F
18/23 anonim válasza:
Nálam csak ők jöhetnek szóba, mivel én is csak 170 cm körül vagyok. Kár, h nekik is csak a magas pasik kellenek.
19/23 anonim válasza:
Inkább a 170 centi körüli lányokat preferálom. De ha bejönne a személyisége, akkor nem számítana a magassága.
20/23 anonim válasza:
Én is kb. 160 vagyok...
Sokan hívnak emiatt törpillának...pedig sztem mostanában ez átlag.
De a fiúk nem teszik szóvá.. Föleg most h nincs barátom :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!