Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznál az exeddel? Kiváncsi vagy mi van vele?
7 évvel a szakításunk után megkeresett, kösz fészbukk...:D
Panaszkodott hogy nehezen talált meg, mert ugye más lett a nevem mert férjhez mentem már, majdnem 2 éve, és hogy én ezt hogy gondoltam, hogy felejthettem el őt ilyen hamar stb Magányos, újra akarja kezdeni, akár titokban is -.- bla bla bla...
Megírtam neki, hogy elég pofátlan azok után ahogy szakítottunk.
( ugyanis megcsalt engem, és mikor ezért én dobtam , megütött engem, én visszaadtam neki, ebből könyörgés, majd ordítozás és lek.rvázás lett, majd otthagytam.)
Illetve azt, hogy ne is álmodjon arról, hogy bármilyen kapcsolatunk lehet egymással. aztán hogy el kéne gondolkodnia miért olyan magányos, és miért én vagyok az aki kettőnk közül megházasodott és boldog.
Vajon ő miért nem az? Miért nincs senkije?
Hát azért mert egy nyomorult féreg. És semmi nem érdekel ami vele kapcsolatos. Ezáltal nem találkoznék vele. Bőven elég, hogy tudja, hogy én boldog vagyok, ő meg csak álmodik róla.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!