Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után találkoztál az exeddel?
Figyelt kérdés
Egyáltalán találkoztatok utána vele valahol? Mennyi idő után, és mit éreztetek?2013. febr. 3. 20:31
1/7 anonim válasza:
Igen, de nem direkt, véletlenül. Elég hülyén éreztem magam, mert még akkor éreztem iránta valamit.
2/7 anonim válasza:
igen,kb 3 hónappal a szakítás után,először randinak indult,elmentünk moziba,aztán szexeltünk.ez megismétlődött még egyszer,majd rájöttem,hogy nekem ez nem kell.nem hiába romlott meg a kapcsolatunk.fájó szívvel,de véget vetettem ennek.azóta jobb
3/7 anonim válasza:
Találkoztunk két nap múlva. Ő semmit, én meg majd bele döglöttem. Aztán megint, és megint, ... De már túl vagyok rajta. Néha így is összefutunk, és semmit nem érzek, csak egy kicsit furának a szitut, de nem vészes.
4/7 anonim válasza:
nem... még csak a szakítást sem volt hajlandó megbeszélni velem.. megírta, hogy nem tudja mit akar, de majd találkozzunk.. azóta sem láttam.. sőt elkerül az utcán.. még ő kerül engem.. szánalmas..
5/7 anonim válasza:
Jaja, szakítás után két nappal. Annyira gáz volt, mert ő szakított velem gyakorlatilag bármilyen indok nélkül. Szóval meglehetősen sz.rul éreztem magam. És odajött hozzám cseverészni, hogy mi újság, és úgy viselkedett, mintha soha nem történt volna semmi. Verbálisan elküldtem a jó édes anyja uterusába, utána már jobban éreztem magam. :)
6/7 anonim válasza:
Ja megbeszeltuk, hogy egyutt toltsuk a szilvesztert de csak a szivlesztert, aztan dugtunk parszor, s megint szakitottunk azota se lattam...
7/7 anonim válasza:
2 éve lesz idén augusztusban, hogy szakítottunk. Akkor láttam és akkor beszéltem vele utoljára. Néha belegondolok, hogy fura, hogy azóta nem láttam élőben, így nekem egy kicsit olyan mintha meghalt volna. Ha összefutnék vele, úgy érezném magam emiatt mint aki szellemet lát. Lefagynék pár pillanatra, őszintén szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!