Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért _nem_ járnátok olyan fickóval, aki drogozik?

nálam ez egyáltalán nem kizáró ok.
nem mindegy, milyen drogról van szó. ennyi.

a munkatársam hét éve együtt van a párjával. a srác füvezik, ami a leglight-osabb, sokan nem is nevezik drognak. A pasi hetente 2-3szor beszív. Havonta tízezrek mennek el erre, másra meg nincs pénz. A csaj kivan ettől, mégis vele van. Hát kösz, nekem ez nem kéne!
Láttam néhány drogost, alkalmit is, meg erős függőt is. Én nem vagyok arra kiváncs, hogy valaki be van szívva... nomrális életet szeretnék, nem olyan ahol recegnem kell, hogy mikor adagolja magának túl a kokaint... én szánalmasnak tartom ezeket az embereket (lehet lepontozni természetesen) és nem hiszem, hogy azonos céljaink lennének az életben. Amúgy meg az ilyen emberektől már alapból távol tartom magam, így még barátként sem jöhetnek szóba, nemhogy párként.

azazazaz :DD
"és tudjátok, hogy ez mit jelent?"
"nem"
ennyit a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!