Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért _nem_ járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért _nem_ járnátok olyan fickóval, aki drogozik?

Figyelt kérdés
Többnyire kizáró okként emlegetik, de miért? Ha kultúrált, értelmes, jó megjelenésű, van munkája, pénze, stb., akkor az a probléma, hogy illegális, amit csinál?
2009. nov. 6. 20:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
A drog alapba kizáró ok. Gondolj csak bele. Ha elveszti a munkáját, honnan fog pénzt szerezni a drogra, hát a csajától, aki meg ha nem ad, félő, hogy az ipse helybenhagyja. Nem hinném, hogy ilyen pasit akarsz magadnak!
2009. nov. 7. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

nálam ez egyáltalán nem kizáró ok.

nem mindegy, milyen drogról van szó. ennyi.

2009. nov. 7. 13:30
 23/27 A kérdező kommentje:
09:13-as okostojás, ellenérvekre, és sztereotípiákra voltam kíváncsi, amiket meg is kaptam. nem arra, hogy valami küldetéstudatos antilibsi hogy tudja terjeszteni a szent nézeteit. amit még egyszer mondom, nem is itt kéne. írj inkább blogot. :)
2009. nov. 7. 13:34
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

a munkatársam hét éve együtt van a párjával. a srác füvezik, ami a leglight-osabb, sokan nem is nevezik drognak. A pasi hetente 2-3szor beszív. Havonta tízezrek mennek el erre, másra meg nincs pénz. A csaj kivan ettől, mégis vele van. Hát kösz, nekem ez nem kéne!

Láttam néhány drogost, alkalmit is, meg erős függőt is. Én nem vagyok arra kiváncs, hogy valaki be van szívva... nomrális életet szeretnék, nem olyan ahol recegnem kell, hogy mikor adagolja magának túl a kokaint... én szánalmasnak tartom ezeket az embereket (lehet lepontozni természetesen) és nem hiszem, hogy azonos céljaink lennének az életben. Amúgy meg az ilyen emberektől már alapból távol tartom magam, így még barátként sem jöhetnek szóba, nemhogy párként.

2009. nov. 7. 13:48
 25/27 anonim ***** válasza:
42%
nem kell minden drogost egy kalap alá venni! ismerek nem is egy drogost én ha nem ismerném őket kinem nézném belőlük h drogoznak...17/L
2009. nov. 7. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:
93%
Mert függőséget okozó álmegoldás adott problémára, megfertőzi a testet és a lelket, és az okozott kár túlmutat az előnyökön.
2009. nov. 7. 15:20
 27/27 anonim ***** válasza:
53%

azazazaz :DD

"és tudjátok, hogy ez mit jelent?"

"nem"

ennyit a témáról.

2009. nov. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!