Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért _nem_ járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért _nem_ járnátok olyan fickóval, aki drogozik?

Figyelt kérdés
Többnyire kizáró okként emlegetik, de miért? Ha kultúrált, értelmes, jó megjelenésű, van munkája, pénze, stb., akkor az a probléma, hogy illegális, amit csinál?
2009. nov. 6. 20:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Mert gusztustalan.
2009. nov. 6. 22:05
 12/27 anonim ***** válasza:
78%

Szétfogja cseszni az egészségét. Nem lesz hosszú életű.

Nem tudja a függőségét letenni, max másikra cserélni.

Pl. Alkoholra, Játékra(póker)

Szép csendbe, rámegy a mája, veséje, orsövény, tüdő, szív.

Szét megy az idegrendszere, jön a szorongás pánik.

Labilis lesz, veszélyes.

Ha véletlenül összehoztok egy gyereket, a gyerek sérülten születhet. (Egyik ismerősöm is ilyen droghuszár volt, most meg nem bírja felcsinálni a feleségét...)

Ilyen emberre építeni a jövőt felelőtlenség.

Az hogy illegális, csak tizedrendű, de ha bebukik, az egzisztencia is vele bukhat.

2009. nov. 6. 22:15
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem zavarna...volt is olyan és nem volt belöle gond.Én is szoktam közbe-közbe.Amugy a sexben volt néha negativum ha negyon be volt állva nem áltt fel nekixd Gondolom már te is tapasztaltad:) Mostanában is csak néha néha füvezek.De lényeg én nem itélkzek nem zavar...de aláírom azt a negatív oldalát ami a családalapitással kapcsolatos. 26/L
2009. nov. 6. 22:54
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Mert a drog a fontos neki, és nem a közös jövőtök!
2009. nov. 6. 23:02
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
én járnék:) nem itélem el ő magán ügye hogy mit kezd a testével! de mondjuk ha nagyon leépülne és már kaja helyett is inkább drogot venne akkor természetesen nem foglalkoznék vele.17˛L
2009. nov. 6. 23:08
 16/27 cynic ***** válasza:
25%
23:08 Ilyen felfogással ne csodálkozz, ha tönkrebasszák az életed. Köszönd a liberális agymosásnak.
2009. nov. 6. 23:56
 17/27 A kérdező kommentje:

utolsó: szánalmas vagy, ne itt hisztizz.

többieknek kösz, ment a plusz.

2009. nov. 7. 00:31
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

"Ha kultúrált, értelmes, jó megjelenésű, van munkája, pénze, stb., akkor az a probléma, hogy illegális, amit csinál?"

Mondcsak, kétszer is elolvastad mielött elküldted???

2009. nov. 7. 01:27
 19/27 anonim ***** válasza:
35%

Aki kulturált és értelmes az nem drogozik.

Amúgy meg NIGGERZ !

2009. nov. 7. 08:00
 20/27 cynic ***** válasza:
0%
00:31 Nem tudom, ki a szánalmas, az, aki pénzt ad ki az ilyen kártékony szarokra, ami előbb-utóbb úgyis tönkreb.ssza fizikailag ÉS szellemileg is, vagy az, aki próbál másokat visszatartani attól, hogy kapcsolatba kerüljenek ilyen nyomorékokkal. Mellesleg számíthattál hasonló reakciókra, mikor feltetted a kérdést, úgyhogy nem tudom, mit pattogsz.
2009. nov. 7. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!