Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés
Ha van egy pasi aki joképü ,de nem igazàn törödik velem és egy màsik aki kevésbé jol néz ki de mindent megtesz értem melyiket vàlasszam?
2013. szept. 25. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ide-oda, ide-oda...én inkább egy kis önmegtartóztatást választanék
2013. szept. 25. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Jam, a nős férfi meg bármit megtenne érted - kivéve egy igazán komoly lépést, a válást gondolom. A nős férfiak már csak ilyenek. Sok szöveg, kevés tett.
2013. szept. 25. 17:22
 13/15 kolosszus22 ***** válasza:

Egyikkel se legyél, majd keress egy harmadikat, ne legyél gyenge kapcsolatfüggő lúzer, aki nem tud egy percet sem férfitámaszték nélkül meglenni.

26F

2013. szept. 25. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
13-assal egyetértek. Egyiket se választanám a helyedben. Hosszútávon sem az elsővel, sem a másodikkal nem lennék boldog. Akkor meg mi értelme?
2013. szept. 25. 17:49
 15/15 laci911 ***** válasza:
Te most mit akarsz sexet vagy baràtot . Igen azèrt hanyagolnak el mert jó veled lenni 1- 2 óràt . A màsik meg veled akar lenni folyton mert valami meg fogott , szerintem hagyd rà az egèszet , dönds el , hogy mit is akarsz kapcsolatot vagy olyat aki ki hasznàl ?
2013. szept. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!