Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket vàlasztanàtok? ès mire hallgatnàl? Eszedre vagy a szivedre?
Sziasztok. Nagy gondban àllok. leirnam hogy mi a baj.
Noss. Van 2 srac. mind ketto nagyon tetszik.( inkabb tobb mint tetszik) leirnàm h mi hogy van..
van Milàn,milànrol tudni kell: vicces,ellehet vele beszelgetni,de sokszor elvicceli a dolgokat,sokszor hulyesegeket ir. nem volt sok baràtnoje,es azt mondja szeret.
van Gergo. Gergorol azt kell tudni: sok viccet mesel,nagyon jol eltudok vele beszelgetni,nem vok sok baràtnoje de azert volt neki.mindig beszelek vele is msn-en es mindig azt mondja h bàrmit megtenne ertem.
Ti kit vàlasztanàtok? mind kettot nagyon szeretem,lehet h gergot egy kicsivel jobban. De most bàntsam meg milànt? ha pedig milànnal jàrok akkor pedig gergo sertodik meg...:S mit tehetnek? adjatok valami tanacsot. nem birom:SS es most nem tudom h a szivemre vagy az eszemre hallgassak:// koszonom hogy elolvastad,ès vàlaszolsz rà (:
Látom hogy te is olyan vagy mint én h csak más érdekeit nézed.De most azt mondanám hogy a szívedre hallgass.Szerelemben az észnek semmi jelentősége,értelme.Akivel jobban eltudsz szórakozni,beszélgetni ráadásul közelebb állsz hozzá.Nem tudom hogy a Milán mennyire vicceli el a dolgokat vagy menyire mond hülyeséget de ha mindenből viccet csinál és a komoly dolgokon is röhög akkor egyértelműen Gergő.De hogy ha Gergő csak normális rendőrős,szőke nős vicceket tud mesélni akkor én azt tökre unnám az tuti.
De amint írtad hogy lehet hogy Gergőt egy kicsit jobban akkor ő lehet szerintem :)
Nem bántod meg ezzel azt akit nem választasz mert nem egyszer utasítják vissza őket az életben.Van pár fiú azonban aki nem tudja elfogadni a visszautasítást.Azt könnyen le tudod koptatni.Egyszerűen nem keresed a társaságát.Remélem valamennyit tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!