Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok jóval gazdagabb lenne, mint ti?
úgy érzem, hogy igazi mesébe keveredtem, tudjátok: a szegény lány és a gazdag királyfi esete!
az egyik közösségi oldalon ismertem meg egy nálam 10 évvel idősebb férfit, aki olyan dolgokat is megengedhet magának, amikről én még álmodni se mernék! én vele ellentétben egyszerü nő vagyok, átlag "keresettel"(megjegyzem nem a pénz alapján választok a másik nemből!) most még csak ismerkedünk, de nem tudom, érdemes lenne e belekezdeni egy ilyen kapcsolatba! előbb utóbb kiütne ez a pénzbeli különbség,nem? emberileg semmi baj nincs vele, persze egy kis villogás azért megy, hisz van mire, de nagyon "szép" belülről! kivülről szintúgy:) szerintetek???
Emiatt ne idegeskedj. Ha őt sem zavarja, hogy anyagilag szerényebben élsz, akkor neked miért kellene?
Hagyd, hadd bontakozzon ki a kapcsolatotok, akkor jobban látod, milyen kilátásaitok vannak a jövőre nézve.
Sziia. Én nagyon bolodg lennék, ha az én férjem gazdagabb lenne nálam. Mivel megtudna magának engedni olyan dolgokat, amikről én álmodni sem merek :)
Persze a legelső dolog az h tiszteljen és rendes legyen Velem és másokkal szemben! :D
Puszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!