Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a barátnőtöket/barátotokat?
Igen én csaltam már meg, és én is azért mert más volt a körzetszáma, így meg ugye nem számít:D
Viccet félretéve, azért mert részeg voltam, tudom tudom ez csak duma de akkor miért van az h még józan voltam a buliban addig hozzá se szóltam???
22F vagyok. Nem csaltam meg soha barátnőmet még, de még soha nem is volt barátnőm. Szerintem ha lenne, nem csalnám meg, de 100%-osan nem tudom kijelenteni, mert még nem volt kapcsolatom. :(
Van egy barátom, 2 éve van együtt a csajával, ezalatt kb. 20-szor megcsalta. Buknak rá a csajok és ezt ő ki is használja. Néha vannak gyanúsabb dolgok, amikre rájön a lány, de a srác nagyon sikeres abban, hogy ezt úgy alakítsa, hogy végül a barátnője kérjen bocsánatot azért, hogy meg merte őt gyanúsítani. Én meg mint haverja ott állok sokszor, mint egy rakás szerencsétlenség, mikor meséli nekem a dolgait, hogy milyen csajok hogy jöttek neki össze mostanában. Hót sz*r érzés, miközben ő ilyen sikeres, én egy nagy rakás sikertelenség vagyok. :((( S azon tűnődöm, nekem mikor lesz egyáltalán csajom, vagy mikor vesztem már el a szüzességem?...
Áhh.. egy rakat sz*r a világ.. S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!