Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan bírnátok ezt a helyzetet?
Van egy srác,akivel egy ideje találkozgatunk és a többi.
Szoktunk veszekedni,szerintem apróságokon.Nekem is vannak nehéz napjaim,és hirtelen a természetem sajnos.Ő ilyenkor komolyan vesz engem,és folytatja tovább.A másik eset,hogy nyugodtan kezeli a helyzetet,és később jön ki rajta.De napokig!Minden!Egyszerre!Ugyanazokat mondja,amiket én mondtam,és visszaadja a dolgokat.Mire jó ez?Mi értelme ennek?Én úgy vagyok vele,hogy megbeszéltük,és túl lépünk a vita forrásán.
Írok egy hülye példát:Ha én ezt csinálom,akkor ő is.Ha nem írok,akkor ő sem.
akkor végülis csak összejártok hogy ne legyetek egyedül,ezért sem kéne vele annyira foglalkozni,te is azt mondod,hogy nem a párod,akkor viszont csak a szeretőd és ezért nem kéne vele vitázni,emellett próbálj meg mással ismerkedni aki közelebb lakik és rendes kapcsolat is lehet belőle
miért akar megbántani?
gondolj bele hogy amikor te a fejéhez vágsz ezt-azt akkor mit érzel,olyankor dühös és haragszik és így adja ki magából,hogy a fejedhez vág mindent
nem biztos hogy az a célja hogy megbántson,mert később meg már "jaj nem úgy gondoltam..." bla,bla,bla..
de úgy gondolta,csak éppen akkor nem meri felhozni amikor történik hanem majd ha már elegendő sérelem érte és akkor egyszerre mindent
ha gondolod pivátban is beszélhetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!