Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kezelni ezt a helyzetet? (távolság)
Figyelt kérdés
A párommal külön városba kerültünk egy éve, őt Kecskemétre vették f főiskolàra, engem Pestre. Tavaly albérletben lakott pàr csoporttársával, de idèn mâr koleszos. A koli 90%-a fiú, többi lány. Tudom miről szól a koleszos élet és hallom hogy most az első hèten csak isznak és buliznak, elég rosszul viselem és fêlek, de a pâromnak inkâbb nem mondtam semmit. Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen? Mit tegyek hogy véletlen se kivànjon meg màs lányt lenn? 20/L2013. szept. 9. 11:33
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy egy kapcsolatban a bizalom mindennél fontosabb. Vagy én tudom rosszul?
2/4 zoliba' válasza:
20 évesen felesleges távkapcsolatban élni,főleg,h még 3 év hátra van. Ha megcsal,úgysem tod mep,szal ezen ne rágódj. Ezen akarsz izgulni 3 évet? Keress mást,mert elpocsékoljátok az életeteket. Vége lesz a sulinak,szétmentek és bánhatod a vissza nem térő fiatalságodat.
3/4 anonim válasza:
Tudom, hogy drasztikus a válasz, de a másodiknak tök igaza van! Még így az elején nem, de 1-2 hónap múlva észre fogod venni, csúsztok le a lejtőn. Ennek így nincs sok értelme, hogy állandóan aggódsz, hogy megcsal. Más élete van ott, más barátok, más környezet. Nem tudod megakadályozni semmivel, hogy találjon magának más valakit!
4/4 anonim válasza:
Ha csak az alkalom hiánya tartja vissza a megcsalástól, azt jobb is, ha minél előbb megtudod, hogy találhass valakit, aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!