Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgyhogy az érzelmeink csak ránk tartoznak, mert ez egy intim dolog?
Figyelt kérdés
Testvérem is mindig ha van barátnője nagyon szerelmes és mindig ezt mondja meg a csajjal lelkizik. A szüleim is még 40 fölött úgy tudnak viselkedni.mint a tinik. Én meg meg kapom h kőszikla vagyok mert velem nem lehet ilyenekről beszélgetni. De nincs igazuk mert most is szerelmes vagyok nagyon, ami miatt szenvedek is belül, de szerintem az érzelmeink csak magunkra tartoznak. Ezért soha nem is szoktam senkinek kitárulkozni az érzéseimmel, hanem pókerarcor vágok. 19f2013. szept. 24. 00:09
1/12 anonim válasza:
Ez mind személyfüggő... De a pároddal szerintem pont az a probléma, ha nem tudtok ilyesmiről beszélni.
2/12 anonim válasza:
Ha mindenki így gondolná, akkor nem létezne Irodalom nevű tantárgy.
Szóval mondasz valamit.
3/12 anonim válasza:
rád illetve azokra tartoznak akikkel megosztod..
4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok együtt a lánnyal.
2013. szept. 24. 00:12
5/12 anonim válasza:
az érzelmek elfojtása betegségekhez vezet(het)
6/12 anonim válasza:
Nem tartom intim dolognak, csak szimplán nem szeretek róla beszélni, gyengeségnek tartom a túlzott érzelgősséget.
8/12 anonim válasza:
De akkor mi értelme kapcsolatba kezdeni valakivel? Nem éppen ez a lényeg, hogy megosztjátok egymással az érzelmeiteket? Ha magadban tartod, akkor tök fölösleges összejönni valakivel.
9/12 anonim válasza:
Számomra ez elég taszító, mivel elég érzelmes típus vagyok, úgy vélem, ki kell fejeznünk az érzéseinket. Azok tesznek emberré, embernek lenni pedig nem feltétlen jelenti a gyengeséget.
Sokat tud segíteni, ha hagyom magam dühösnek, szomorúnak vagy boldognak lenni, jó érzés ezt megosztani másokkal. Így nem kell egyedül cipelned az érzelmi terheket.
10/12 anonim válasza:
Tudod 2 féle ember van.
Az egyik boltban van a pénztáros, a másik meg a vásárló. A vásárló kiadja a dühét, bánatát, mindenkinek aki ott áll a sorban, sőt a pénztárosnak is. Míg a pénztáros csak tűr , tűr, és majd a műszak végén bezárja a boltot és mindenkit agyonlő. Na te akkor a pénztáros vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!