Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a szüleim? Volt már v. ki hasonló helyzetben?
1.komoly barátommal vagyok együtt. Együtt szeretnénk aludni, már fél éve együtt vagyunk.
Az ő szülei nyitottabbak erre. Nem rég úgy aludtam ott,hogy azt mondtam barátnőmnél alszom. De lelkiismeret furdalásom volt a hazugság miatt.
Engem jobban félt,mert a tesóm mindenféle alakokkal járt.. meg érdekes ügyei voltak/vannak..16 éves kora óta füvezik, nincs munkája nem fejezte be a főiskolát..stb.
Régebben felhoztam már, de akkor azzal jött hogy majd megnézhetem magam amikor abortuszra kell menni v terhesség...
De nem vagyok felelőtlen semmiben.. már szedek fogamzásgátlót.
Hogyan vehetném rá? :( egyébként 19 éves vagyok..
Nem akarok veszekedni semmi miatt, de nem hiszem hogy meg fognak érteni.
Mi lenne jobb csak előállni h márpedig ez lesz vagy megkérdezni? De hogyan? Mivel érveljek?
Igazából manapság pont a jogászokból lesznek az általad "tróger"nek titulált emberek. Ők mennek söpörni az utcát 47ezerért. Bocs az offért, de ezen annyira felháborodtam, hogy gondoltam felhomályosítalak arról, hogy működik manapság a világ. Szívesen.
A kérdésre a válasz nehéz. Nem ismerünk téged, mennyire tudod határozottnak előadni magad. Ha el tudod, "mama, ma este a barátomnál alszom, reggel jövök", puszi, és lelépsz. Ha nem, akkor sajnos a higgadt beszélgetés az egyetlen út. Úgy értem, ő ordít veled, Te meg higgadt maradsz. Hajrá!
Csak egy kerdes.
Ugy ertelmeztem hogy a testvered nagyobb nallad. Te 19 vagy.
Anyuka hany evesen szulte a tesot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!