Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a szüleim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a szüleim? Volt már v. ki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

1.komoly barátommal vagyok együtt. Együtt szeretnénk aludni, már fél éve együtt vagyunk.

Az ő szülei nyitottabbak erre. Nem rég úgy aludtam ott,hogy azt mondtam barátnőmnél alszom. De lelkiismeret furdalásom volt a hazugság miatt.

Engem jobban félt,mert a tesóm mindenféle alakokkal járt.. meg érdekes ügyei voltak/vannak..16 éves kora óta füvezik, nincs munkája nem fejezte be a főiskolát..stb.

Régebben felhoztam már, de akkor azzal jött hogy majd megnézhetem magam amikor abortuszra kell menni v terhesség...

De nem vagyok felelőtlen semmiben.. már szedek fogamzásgátlót.

Hogyan vehetném rá? :( egyébként 19 éves vagyok..

Nem akarok veszekedni semmi miatt, de nem hiszem hogy meg fognak érteni.

Mi lenne jobb csak előállni h márpedig ez lesz vagy megkérdezni? De hogyan? Mivel érveljek?

2013. szept. 23. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából manapság pont a jogászokból lesznek az általad "tróger"nek titulált emberek. Ők mennek söpörni az utcát 47ezerért. Bocs az offért, de ezen annyira felháborodtam, hogy gondoltam felhomályosítalak arról, hogy működik manapság a világ. Szívesen.

A kérdésre a válasz nehéz. Nem ismerünk téged, mennyire tudod határozottnak előadni magad. Ha el tudod, "mama, ma este a barátomnál alszom, reggel jövök", puszi, és lelépsz. Ha nem, akkor sajnos a higgadt beszélgetés az egyetlen út. Úgy értem, ő ordít veled, Te meg higgadt maradsz. Hajrá!

2013. szept. 23. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik, hogy a bré nappal is feláll. :DDDD bocsi a durva kifejezésért, de nem értem miért gondolják a szüleid, hogy attól, hogy nem alhat ott a srác nem fogtok lefeküdni egymással..19 évesen már szerintem egészséges szexuális életet élni és ahogy mondtad is ez az élet rendje..valahogy meg kell velük értetned, mert ennek így semmi értelme..megértem, hogy féltenek..nekem még nem volt komoly kapcsolatom és nagyon félek attól, hogy hogy fognak reagálni..főleg az apukám..ő is ilyen túlzottan féltős..de előbb utóbb muszáj lesz elfogadniuk, hogy felnőttél és élsz szexuális életet..és meg kell tanulniuk megbízni benned.. 17/L
2013. szept. 23. 23:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak egy kerdes.

Ugy ertelmeztem hogy a testvered nagyobb nallad. Te 19 vagy.

Anyuka hany evesen szulte a tesot?

2013. szept. 24. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!