Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy, hogy ezelőtt sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy, hogy ezelőtt sosem volt kapcsolatod és viszonzott szerelem de most igen, a szerelmed vagy a barátokat választanád?

Figyelt kérdés

Adott a szitu, "szerelem első látásra", minden randi után egyre jobb a dolog.

A barátaid viszont nem bírják a párod és megmondják kerek-perec, vagy ő vagy mi. Tudod hogy nincs esélyed mégegy ilyen kapcsolatra (huszonX év alatt nem volt és mondjuk ronda/buta/stb vagy tehát ez csodaszámba megy), viszont rajtunk kívűl nincs más barátod.

Akkor hogy döntenél?

2013. szept. 23. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nehogy pofára ess. Életemben egyszer szinte beleszaladtam egy ilyen szituációba, és a barátaimat választottam. Nem bántam meg, nem hagytam cserben a legjobb haverjaimat. Barátnőd bármikor lehet. Haverjaid, barátaid nem biztos hogy adódni fognak legközelebb. Egyetlen nőért feladni a haverokat, bocs de nem.
2013. szept. 23. 21:56
 12/20 A kérdező kommentje:
nem tudom miért hiszi mindenki hogy pasi vagyok...
2013. szept. 23. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Mikor komolyabbra fordult a kapcsolatom a párommal, egyre több barátjának mutatott be, egyre több közös programra vitt el. Én kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha nem leszek nekik szimpatikus, úgyhogy meg is kérdeztem a párom, mi lesz, ha a barátai nem fogadnak el? Erre azt válaszolta: akkor azok nem barátok.

Én azt mondom, ha valaki ilyesmivel zsarol, annak nem vagy fontos.

Annyit még tehetsz, hogy megbeszéled a haverokkal, hogy ha ennyire nem bírják a barátnődet, akkor nem lesznek vele és velük közös programok. Ha ezt sem fogadják el, akkor szembe kell nézned azzal, hogy nem a barátjuknak tartanak, hanem a csicskájuknak, akinek nem lehet önálló akarata.

Mi lesz akkor, ha lesz egy igazán komoly kapcsolatod és kilátásba kerül az esküvő? A haverok megszavazzák, hogy megteheted-e?

Egyrészt mérlegelni kell, ki és mi a fontosabb, másrészt elgondolkozni azon, hogy tényleg barát-e, aki ilyen választás elé állít?

2013. szept. 23. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha a barátaim,akkor nem kérnek erre.
2013. szept. 23. 22:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó barátok lennének, nem kérnének ilyet tőled.

Amúgy egy kapcsolatnak sokkal több értelme van mint egy barátságnak. A barátaidra csak addig számíthatsz, amíg nem lesz kapcsolatuk, utána le leszel rázva folyamatosan, mert nem fognak ráérni veled foglalkozni. A csajod / pasid viszont nem fogja inkább a barátokat választani helyetted, legalábbis nem 10-ből 9,5 alkalommal...

2013. szept. 23. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
13. vagyok, ha nő vagy, akkor is ugyanez a szitu. :)
2013. szept. 23. 22:05
 17/20 anonim ***** válasza:
A barátaid fiúk? Ha nem akkor meg barátnők, nem? Ezért hitte mindenki azt, hogy fiú vagy!
2013. szept. 23. 22:06
 18/20 A kérdező kommentje:
egyik barátom fiú a másik lány
2013. szept. 23. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó válasz! :)

De én sem veszíteném el a barátaimat egy kapcsolatért, és ha igazuk van? Ők kívülről lehet tisztábban látnak, ki tudja?!

2013. szept. 23. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja és a barátaid nem maradnak veled életed végéig úgysem. Legkésőbb akkor lekopnak, ha családot alapítanak. A barátoknak csak olyan 0-18 éves korig van értelme, utána már felesleges azzal áltatni magadat, hogy vannak barátaid.
2013. szept. 23. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!