Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni? Miért ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Miért ilyen? Fontos!

Figyelt kérdés

Elore is bocsi hogy ekezet nelkul irok! :)

Na szoval a volt baratommal kicsit tobb mint 2 evet voltam egyutt, de lassan 2 honapja szakitottunk. Sokat veszekedtunk az utobbi idobe, es ez mar nem az elso szakitasunk, de a legtobb kulon toltott ido 1 honap volt. Azert nem jovunk ossze ujra, mert haragszik ram - ugy tesz mintha o nem hibazott volna ez alatt a 2 ev alatt, mindig csak en. Tudom hogy meg szeret, csak elnyomja magaban. Kacsintgatok a modellkedes fele, vannak fotozasok boven. Szeretnem kinyitni valahogy a szemet hogy hahoo szeretlek, de valahogy nem erdekli, mert merges. Csak nem ertem miert, e miatt pedig nem tudok beszelni vele.

Mit tudnek tenni? Nagyon szeretem!

18/L

2013. szept. 23. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le vele és beszéljétek meg mi az amiért ennyire haragszik rád :)
2013. szept. 23. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Tedd féltékennyé egyik barátnőddel, ha meglátja hogy leszbikusságba üldözött akkor közröhej tárgya lesz.
2013. szept. 23. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele beszélni,akkor hagyd kicsit.Hátha elgondolkodik saját magán is.
2013. szept. 23. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy filmhősnő mondta, amikor szakított a hűtlenkedő pasijával: "ha szeretsz is, nem vagy képes úgy szeretni, ahogy megérdemlem". Ezt a te exedről is el lehetne mondani, feltéve, hogy nem te hiteted el magaddal a tények ellenére, hogy szeret.
2013. szept. 23. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!