Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az izmos pasik mért hülyék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos pasik mért hülyék?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 16:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Jól van, elég lesz. Elhisszük, hogy fújsz a világra, mert te ronda vagy, alacsony, vékony, és még nőd sincs. Ráadásul még idióta is vagy. Tudjuk. Nehogy elkezdj te is edzeni véletlen, mert akkor még hülyébb leszel! Bár az már majdnem neurológiai csoda lenne, ha sikerülne.
2013. szept. 23. 17:08
 22/31 anonim ***** válasza:

" alacsony, vékony"

Ez súlyosan mellément. :D

Magasságom 190... És vékony se vagyok... Edzeni meg szoktam itthon, de ilyen "háztartási" eszközökkel nehezebb mint a gyurmáknak a "konditárembö"...

2013. szept. 23. 17:10
 23/31 anonim ***** válasza:
(19.) mármint, hogy több
2013. szept. 23. 17:11
 24/31 anonim ***** válasza:
mert aki intelligens, az izmok nélkül is tud hóditani :)
2013. szept. 23. 18:07
 25/31 anonim ***** válasza:

57%-os gratulálok.

Belinkeltél 2 példát amiből az egyik cigókat ábrázol és azt hiszed hogy ezzel bizonyítottad is,hogy rajtad kívül mindenki hülye..no comment.

De hogy én is mondjak egy példát,Franco Colombu testépítő például doktori címet szerzett.

"Otthon edzek nehezebb mint a gyurmáké" Minél nehezebb? Egy 16 éves edzésénél biztos.

De például Sergio Oliva minden edzését 10x20 húzódzkodással kezdte..

Kérdező! Az izmos és értelmes pasiknak nagy igényeik vannak, nem állnak le olyanokkal akik baromságokat kérdeznek de mivel te az izmokra buksz csak a hülyék közül csemegézhetsz..:)

Hogy én is mondjak egyet,például

2013. szept. 23. 18:20
 26/31 Zakathol ***** válasza:
57%: Az lehet, hogy ezek hülyék, de nem izmosak. Te meg fogyatékos vagy.
2013. szept. 23. 18:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Na újabb leckét kaphattunk a gyurmák kedvességéből. Aki nem ért velük egyet az rögtön fogyatékos, köcsög meg minden egyéb kedves jelzővel ellátott féreg...
2013. szept. 23. 19:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Én értelmesen hangnemben írtam.Nekem válaszolj,ha akarsz valamit.

Másrészt te minden kondist "hülye,agresszív majomnak" tartasz.Ezek után miért vársz el tiszteletet?

Nem veszed észre magad.

2013. szept. 23. 20:01
 29/31 Zakathol ***** válasza:
#27: Azt se mondtam, hogy én izmos/kondis/gyurmás vagyok. Ismételten tanúbizonyságot tettél szövegértelmezési képességeid teljes hiányából. És ahogy az utánad lévő is írja, észre se veszed magad. :D
2013. szept. 23. 22:01
 30/31 anonim ***** válasza:

Mert szerintem te vagy a hülye,meg a többi dilletáns aki cigókat linkelget jó zsíros dagadt testtel.

Akkor én is hülye vagyok,mint szoftvermérnök.

A barátom szintén hülye van vagy 6 kocsija mind felsőkategóriás,saját cége van.

De várjál másik edzőstársam is akkor hülye bár van két felsőfokúja egy angol és egy francia,plusz omlanak érte a nők,jah és nem szegény csonton van saját biznisz.

De várjál mehetek még ha gondolod,másik haverom szintén fejlesztő.

Nahát dől az elméleted,szerintem csak irigy vagy meg itt mindannyian akik minket fikáznak,mert nem tudjátok letolni a s_ggeteket a terembe és edzeni.

Nyilván mi kapjuk a jobbnál jobb nőket ti meg az átlagot ennyi.

2013. okt. 11. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!