Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok izmos szerintetek gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kacsacsoruemlos kérdése:

Nem vagyok izmos szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

A mostani barátnőm nagyon csinos, én egy kicsit mackósabb vagyok, annak ellenére is h gyakran sportolok. Gondolom koplalni kéne.

De a lényeg az, hogy szerintetek koplaljak, hogy jó izmos legyek? Vagy van aki csajnak ez jön be a mackós stílus?

2013. júl. 13. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem magadért légy izmos ha zavar. A barátnődnek biztos így is jó vagy hiszen veled van :)

De hát biztos nem bánná ha egy izmos pasi lenne neki. AMúgy meg nem úgy kell kinézni mint egy adonisz. Egy kis karizom és kész :D

2013. júl. 13. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"szerintetek koplaljak, hogy jó izmos legyek" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ennél nagyobb baromságot rég hallottam. Te annyit értesz a testépítéshez meg a biológiához mint én az qvantum fizikához.

[link]

Ezt nagyon gyorsan olvasd el ha nem akarod hogy kiröhögjön valaki :/

2013. júl. 13. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne koplalj hanem edzél és diétázz,plusz szolárium se árt.
2013. júl. 13. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Koplalással nem leszel izmos, de ezen jót nevettem.

A barátnődet is zavarja, hogy mackósabb vagy? Ha nem, mi a kérdésed? Meg soha ne másért, hanem magadért változz. Már feltetted a kérdést, így valszeg téged zavar a helyzet, hát hajrá. :)

2013. júl. 13. 13:49
 5/5 A kérdező kommentje:

elég sokat futok 2-3 hónapja. a gyúrást csak azért nem csinálom mert unalmas, de a futás szálkásít.

na már most ha lemenne rólam a háj koplalással, akkor már néznék ki valahogy, mivel van egy alap kondim. nem lennék kigyurt de jól néznék ki, nekem ez a célom. nem a hatalmas izmok. arra meg jó a koplalás esetleg egy kis gyúrás a formák miatt. de nem kondiban hanem otthon fekvő pl.

a barátnőm nem zavarja, engem zavar igazatok van, mivel ő nagyon csinos testre, nem is értem mit eszik rajtam. de elkezdek keményebben edzeni ahogy azon az oldalon van írva. kszi a válaszokat.

2013. júl. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!