Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kidobnátok a pasit ha több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobnátok a pasit ha több hónap találkozgatás után sem mondaná ki hogy jártok?

Figyelt kérdés
Szex az persze legyen, de kapcsolat még ne, mert neki még idő kell hozzá. Jól érzem hogy ez egy nagy kamu?
2013. szept. 23. 12:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nekem megfogta a kezemet az utcán,voltunk itt ott,mesélt a szüleinek rólam.Mégsem tudtam,hogy járunk-e vagy sem.Ez felőrölt nagyon.13-asvoltam.
2013. szept. 23. 13:41
 22/33 A kérdező kommentje:
és léptél? vagy ő lépett le? hogy viselte/d?
2013. szept. 23. 13:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, mikor jön legközelebb, mert nem szeretnéd, hogy ütközés legyen a többi barátoddal vagy barátnőiddel.
2013. szept. 23. 14:23
 24/33 anonim ***** válasza:
Még kínlódunk.
2013. szept. 23. 14:29
 25/33 anonim ***** válasza:

Kedves 21.-es: igen, én is jártam így 2-szer is, ameddig rájöttem, hogy a srác töketlenségének egy mégnagyobb foka, ugyanis a szülők döntöttek a srác helyett :))) (álmomban sem gondoltam volna). Legtöbbször akkor szokott ez így lenni még közel 30 évesen is a srácnál, amikor nemrég szakított a kb. 5-6 éves kapcsolatával, mert akkor is töketlen volt, biztos nem akart házasságba lépni, s a csaj pedig már bedurvult, a srác szülei pedig már nagyon megszokták a "kislány" jelenlétét, az ottalvásait, a közös ebédeket-vacsorákat, stb.

Én ebből tanulva mostmár nem engedem, hogy a srác bemutasson a szüleinek, max. 2-3 év után. Legyen a srác teljesen határozott abban, hogy bejövök-e neki vagy sem, semmiképpen sem a szülők döntsenek. Ugyanakkor nekem ne sipánkodjon az előző csaja miatt, mert akkor később engem fog lenézni és főleg összehasonlítani.

2013. szept. 23. 14:40
 26/33 A kérdező kommentje:

Utolsó: hát sajnálom. Kívánok sok erőt hozzá.

utolsó előtti: neki egyértelmű, hogy egyikünk sem randizik mással, ezért sem érti mit hisztizek a szitun. Szerinte ez többet számít, mint az hogy kapcsolatban vagyunk-e vagy sem :OOO csak tudnám hogy mire fel, és miért kéne ettől jobban elfogadnom a helyzetet.

2013. szept. 23. 14:41
 27/33 A kérdező kommentje:

mármint akkor kettővel ezelőtti :O :)

25:ös hát nagyon hasonló a sztori itt is! anyuci kedvence, teljesen szülőfüggő 26 évesen, és kb fél éve dobta ki a nője mert totál elege lett a srácból. Most haza is költözött anyucihoz, (oda persze nem mehetünk, nehogy találkozzak a szüleivel,hiába faggatják már rólam állandó jelleggel). Folyamatosan ezen rinyál amúgy, hogy mennyire igazságtalan volt vele a csaj, bár a végén már nem szerette annyira és megkönnyebbült, hogy vége. Azt mondta azért nem akar belemenni egy új kapcsolatba, mert fél, hogy az új lány (vagyis én) is elkezdené majd gyötörni. És neki idő kell még, de nagyon odavan értem, csak adjak neki időt, ne sürgessem blablabla...Hát de ezzel hoz olyan helyzetbe hogy gyötröm magam, aztán meg őt is, el fogja cs*szni velem is és majd ő lesz megint a sértett lélek, akit dobnak a szemét nők. pffffff ááá.

2013. szept. 23. 14:47
 28/33 anonim ***** válasza:

25-ös:Itt szó sincs anyuciról,már csak azért sem,mert messze laknak a szülők.Itt esetleg a legjobb barátról lehet szó,az megfordult a fejemben.

Kérdező:Vázold neki a dolgokat,ne legyen már olyan egyértelmű a szitu.Döntsön,vagy dönts te!Persze könnyű ezt mondani.:(

2013. szept. 23. 14:55
 29/33 A kérdező kommentje:
hát az olyan zsarolás, ultimátum adás szerű. Inkább megszakítom a dolgot és szétszenvedem az agyam hetekig, de legalább vége lesz. ha már ő töketlenkedik, legalább én legyek az aki határozott döntést képes hozni. Különben csak két érzelminyomorék szenvedne még ki tudja mennyit. Semmi értelme nem lenne. köszi a válaszokat!
2013. szept. 23. 14:58
 30/33 anonim ***** válasza:

28-as: az igen, ilyen szituban is voltam már. Teljesen jól elvoltunk a sráccal, dehát olyan döntésképtelen "életreszóló" barátokkal vette magát körül, hogy egy nagy kupac tragédia volt az egész. Erre még rátett az is egy lapáttal, hogy a srác anyja egy érdekember, s ő kereste mindig is a csajokat a fiának, főleg az olyanokat, akik bombabők+autó+lakás is van :)).

Minden esetre érdemes lenne v.kinek egy jó vaskos könyvet írnia arról, hogy a XXI. sz. eleji 20-30-as fiúk mennyire szeretnek elbújni a felelősség elől: család, barátok, exkapcsolat okozta szenvedés mögé ... még házasságban is.

2013. szept. 23. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!