Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnátok a pasit ha több hónap találkozgatás után sem mondaná ki hogy jártok?
Figyelt kérdés
Szex az persze legyen, de kapcsolat még ne, mert neki még idő kell hozzá. Jól érzem hogy ez egy nagy kamu?2013. szept. 23. 12:28
11/33 A kérdező kommentje:
már teljesen bele vagyok betegedve, két hét alatt 5 kilót fogytam, nagyon fájdalmas, kidobni meg nehéz mert mikor mondtam neki hogy ez így nekem nem biztos hogy menni fog, látszott rajta hogy szinte mindjárt sír olyan rosszul esik neki, hogy dobni akarom.
2013. szept. 23. 12:39
12/33 anonim válasza:
Először is te akartál csak szexet most meg te akarsz többet, szóval eddig 1-0 neki mert te basztad át. És azt meg nem értem, hogy ha teljesen úgy viselkedik veled, csak nem mondja ki akkor az miért baj? írd fel egy falra azt olvasd fel minden reggel magadnak hangosan ha ez a fétised..
13/33 anonim válasza:
Ismerős a helyzet.Én is voltam ilyen szituációban,és saját magammal toltam ki,hogy becsaptam őt.Utána elgondolkodtam a dolgokat és megkérdeztem magamtól,hogy mégis mit vártam tőle,ha én az elején nem úgy álltam hozzá.
14/33 A kérdező kommentje:
az a típus vagyok, aki ragaszkodik a címkékhez. Most mit mondtam volna imserőseimnek? hello sziasztok, ő itt xy, a srác akit nem hivhatok a barátomnak, de hétvégente azért rendszeresen szétkefél? Nincs az a nő akinek az önbecsülése ezt elviselné. A szexkapcsolatok meg úgy gondolom diszkréten, négy fal közt maradnak, a szexelős partner nem akarja megismerni a barátaidat, nem beszél rólad a szüleinek, nem megy ki veled kézenfogva az utcára andalogni. Nem?
2013. szept. 23. 12:55
15/33 A kérdező kommentje:
A második randin már megmondtam neki, hogy nem csak szexrabszolgának gondolom azalapján amit megismertem belőle. Hamar letisztáztam ezt vele.
2013. szept. 23. 12:57
16/33 anonim válasza:
Akkor te jössz ki mindenképp győztesen belőle,ha megszakítasz vele minden kontaktot....
17/33 anonim válasza:
Én volt barátnőmmel hónapokig szenvedtem mire eljutottunk odáig hogy felvállalt. Mondjuk ott több tényező is közrejátszott, de majdnem minden nap találkoztunk, és 4 fal között már volt minden, de az utcán a kezét nem foghattam meg kb, de egy idő után rájött hogy ez mégis jó neki. A lényeg hogy nem biztos hogy kamu, persze van rá esély. Szerintem határozd el hogy meddig vagy még hajlandó ezt csinálni, vagy mond meg hogy neked ebből elég volt, ha nem akar kapcsolatot akkor ne akarjon sehogy. Vagy összeszedi magát, vagy nem. Ebből úgyis ki fog derülni.
19/33 anonim válasza:
A 12-esnek üzenem, hogy már az maga egy primitív hozzáállás a srácok részéről, hogy egyből bepróbálkoznak a szexxel: ezt hívom annak, hogy OLCSÓAK. Az, hogy erre a gerinctelenségre könnyen találnak kapható csajokat is, az már egy másik kérdés.
De maga a gesztus és a kezdeményezés nagyon gusztustalan. Az alábbi kép biztos mindenkinek ismerős:
S erre a témára hiába vihognak a srácok cinikusan, meg hiába hazudnak, hogy "áhh, de a lányok is szeretik a szexet", igazából egy hatalmas nyaklevest érdemelnének, ha már a szülőktől ezt nem kapták meg szegénykék.
20/33 A kérdező kommentje:
Ez egy távkapcsolat amúgy, és még az sem teljesen világos, hogy miért kérdezett rá arra hogy esetleg nem jutott-e eszembe a városában munkát keresni? épp költözök vidékre, interjúkra járok stb. Na ezt meg pláne nem tudtam hova tenni, nem kapcsolat, de azért költözzek a szülővárosába? Mi van egy ilyen férfinek a fejébenm hogy képzeli ezt? Hogy nem vágja hogy ez így nagyon gáz?
2013. szept. 23. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!