Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, egyuttelunk, de ellaposodott a kapcsolatunk es mar nem szeretem annyira, mint regen. Van egy masik ferfi az eletemben, aki 20 evvel idosebb tolem. Kezdek szerelmes lenni bele. Meg erne vele egyutt lenni?
Figyelt kérdés
A mostani baratom sik olyan dolgot elkovetett az utobbi par honapban ami miatt kiabrandultam belole. Nem csalt meg, de ezek a dolgok akkor is rosszul estek. Aztan korulbelul egy honapja talalkoztam egy ferfivel aki 20 evvel idosebb tolem, en 19 vagyok. Es ugy erzem kezdek szerelmes lenni bele, de mi van ha ot csak tovabbra is a testi kapcsolat fogja erdekelni?2013. szept. 23. 12:06
11/12 kolosszus22 válasza:
Ez így jó buli lesz, majd felváltva apuci is, meg a fia is rádjár. Elég kínosan érezném maga, ha apám egy olyan idős csajjal jönne össze mint én vagyok.
12/12 anonim válasza:
20 évvel idősebb? A lánya lehetnél. Felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!