Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt olyan, vagy egyáltalán lehetségesnek tartjátok hogy 2 ellentétes karakterű pasit szerettek ráadásul egyszerre? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
egyikük alacsonyabb,soványabb de mégis izmos sportos nem az a csőgatyás típus,a másik magasabb nagyobb darab de nem kövér hanem izmos ő már jobban figyeli a divatot.mindkettőjüket annyira szeretem,hogy nem tudok választani köztük és belerokkannék ha egyiküket is elveszteném vagy meg kéne bántanom.ja és a hab a tortán,hogy legjobb barátok kis koruk óta olyanok mint a testvérek.
2013. szept. 22. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
ecpec
2013. szept. 22. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább maradj velük továbbra is csak barát,ez a legjobb megoldás :)
2013. szept. 22. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is két srácba zúgtam bele egyszerre, ráadásul mind a kettő csoporttársam. Az egyik nagyon különleges, szereti a régi dolgokat, az irodalmat és olyan meleg, sötét, mosolygós szempárt még sosem láttam. A másik magas, zenél és nagyon édes, felnőttes, felelősségteljes. :(
2013. szept. 22. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
mindeno csinalja ezt kb. mivel lehet jo csavo ket teljesen eltero karakter ezert persze lehec szerelmes egyszere tobbet mivel ttiket csak az erdekel h nez ki a pasi. gondolom amejikbe jobban beleszeretsz tehat jobban nez ki azt valasztod vagy azt amejik gazdag is.
2013. szept. 22. 21:58
 5/9 A kérdező kommentje:
lehet igazad van 2. mivel...akármelyiküket választanám a másikuknak fájdalmat okoznék mivel tudom hogy bejövök nekik mert hallottam mikor részegen beszéltek...csak tudom azt is hogy azért nem hajt rám egyik se mert azt hiszik ez egyoldalú ,meg mind ketten makacsok és lemondanának rólam hogy a másiknak jó legyen de attól még nem lenne neki könnyű...és nem lehetek épp velük önző,azt meg csak nem kérhetem hogy osztozzanak rajtam...
2013. szept. 22. 22:00
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó ez baromság...azt nem nőnek hanem r*bancnak hívják...ha csak arra adnék h pl melyikük mellett irigyelnének jobban az olyanok akiket te írtál már rég választottam volna...amúgy mindketten ugyan olyan jószívűek és önzetlenek és ráadásul tudom hogy egyikük sem csalna meg...buliban mindkettőjüknek megfektetni is lett volna alkalmuk de nem tették mivel azt mondták úgy érezték volna hogy kihasználnak pedig részegek voltak ők is.
2013. szept. 22. 22:16
 7/9 kolosszus22 ***** válasza:
Ez így elég felszínes leírás, 2 ellentétes karakter alatt a személyiségüket kellene elsősorban érteni, nem azt, hogy egyik magas és követi a divatot, a másik meg nem. Melyikkel jössz ki jobban, milyen a 2 gyerek személyisége, az a lényeg.
2013. szept. 22. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

A második vagyok.

Ezért is mondtam hogy inkább hagyd őket,értelmes lánynak tűnsz elmondod nekik is ezt hogy ezért és ezért nem ha annyira jóba vagytok megértik és maradtok csak barátok,később csak gond lenne belőle és lehet a barátságnak is annyi.te is biztosan találsz mást aki tetszik,és ők is :)

2013. szept. 23. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:

utolsó előtti tudom de belsőre mind ketten őszinték tudom hogy nem csalna megy egyikük se aranyosak segítőkészek,és mibd kettő mer és tud is szeretni max annyi a különbség hogy a magasabb srác lelkizősebb de ezt is szeretem benne azért

második igen ez lenne a legjobb de ha ez nekik így nem oké akkor inkább rájuk bízom a döntést mivel nekem így is úgy is fájni fog egy ideig

2013. szept. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!