Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így ismerkedni?
Én egy 30 éves fiú vagyok, akit érdekel a művészet, archeológia, a retro világ, a világűr.
Ha most 40-50 éveseket jelölök be facebook-on (közös téma érdeklődéseként), mert az ő világuk a retro világ, művészet, archeológia, ők nem jelölnek vissza, mert 30 éves vagyok, vagyis számukra még fiatal, gyerekük lehetnék. Kicsit furcsa lenne köztük (ismerősük között) egy fiatal. Ugyan ez lenne ismerkedés terén is a való életben 40-50 évessel.
Egyetemisták, akik szintén ezen a szinten lennének, mint én, ők megint nem jelölnek be, mert rögtön az van bennük, hogy tanulatlan paraszt nem való egyetemistához, tehát nincs, nem lenne közös témánk. Meg természetesen nem nézetnék/égetnék le magukat társaságban mindössze egy szakközép iskolában végzett fiatallal.
A másik út marad a 20-30 éves tükörben fényképezős, páva fiatal stílus, akikkel nem beszélek egy nyelvet. Engem meg nem érdekel ez a pávaság, tükörben pózolás. Nem az én világom.
a retro világ azért érdekel mert, számomra jobbak voltak mint a mostani-filmek, zenék, tárgyak terén is). És engem az okostelefon, sem iphone sem vonzz.
Halak csillagjegy vagyok, ezért érdekelnek alapból az ilyen dolgok!
Tiszteld a múltat,de ne ott élj!
Velem is sok dologról lehet beszélgetni,szinte bármiről,de fiatal vagyok,ezért valószínűleg nem tudok még annyit mint te.
"ők nem jelölnek vissza, mert 30 éves vagyok, "
Ez hülyeség. Az a 10 év korkülönbség nem olyan sok... Ha pedig szeretitek egymást, akkor meg pláne nem. Amúgy hülyék lennének visszautasítani egy fiatalabb pasit, ígyvan? ;) Nem azért nem jelölnek vissza, hanem mert talán félnek vagy túl rámenős vagy. Ne egyből jelölgesd be őket, hanem előbb próbálj meg velük beszélgetni chaten vagy akárhol... Vagy úgy hogy ráírsz... És ha már tényleg ismeritek egymást valamennyire, csak akkor jelöld be. Ez a "lájkoltad az írásom és ezért bejelöllek" stílus elég visszataszító lehet.
Egyébként 30 évesben is van normális, nem mindenki pózol tükörben... De valóban ez a divat és ezt követik... Mind1 a lényeg az, hogy olyan társat válassz akivel megértitek egymást, és van közös témátok, van közös hobbitok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!