Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem lehet normális párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem lehet normális párt találni manapság?

Figyelt kérdés
Mért hazug az összes huszonéves? Akoholisták, drogosok, becstelen, tisztességtelen banda...Undorodom ettől. Belefáradtam h senki nincs a világon aki megértő és őszinte lenne. Mért nem emberek az emberek?
2013. szept. 22. 17:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
52%
leirhatnal tob kozhejet is ha mar itt tartunk pl kek az meg ijenek xdd
2013. szept. 22. 17:58
 22/36 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok alkoholista, se drogos, se becstelen, se tisztességtelen. Tanulok, mellette dolgozok, de köszönöm szépen a dicsérő szavakat. Bár ha minden huszonéves ilyen, akkor te is az vagy, remélem ez leesett mióta kiírtad a kérdést...

Az őszinte szót meg jó lenne ha az emberiség 99%-a szépen el is felejtené és kihúzná arról a kis listáról, amin azok a dolgok szerepelnek, amiket elvárnak a másiktól.

Első körben szinte senki nem képes arra, hogy nyíltan őszinte legyen, függetlenül a következményektől.

Másodszorra pedig, akkor várjátok már el az őszinteséget, ha képesek is vagytok arra, hogy elfogadjátok azt, ne pedig csak akkor káráljatok róla, ha az egótokat növeli...

2013. szept. 22. 18:01
 23/36 ASOT ***** válasza:
Drek jól beszélt.:)
2013. szept. 22. 18:03
 24/36 anonim ***** válasza:
Drek, szeretlek!
2013. szept. 22. 18:07
 25/36 anonim ***** válasza:
48%

Drek

"Az őszinteséget meg húzzátok le a listáról amit elvártok"

Neoliberal attack...!

2013. szept. 22. 18:07
 26/36 A kérdező kommentje:
Jobban elfogadom az öszinteséget mint az utólag kiderült hazugságot.
2013. szept. 22. 18:14
 27/36 anonim ***** válasza:
Huszonéves létemre én se vagyok se hazug, se alkoholista, se drogos, se becstelen, se tisztességtelen. A külsőmről annyit, h alacsony vagyok és csúnya. Lenne esélyem nálad? (Költői kérdés.)
2013. szept. 22. 18:21
 28/36 anonim ***** válasza:
Érdekes, van egy rakat huszonéves ismerősöm (köztük a párom), akik nem alkeszek, nem drogosok, és nagyon jó barátok, vagy legalábbis haverok. Sajnálom, hogy neked ilyen rossz tapasztalataid voltak eddig, de ezt nem kell kivetítened az egész világra, mert ha logikusan belegondolsz, ostobaság.
2013. szept. 22. 18:42
 29/36 anonim ***** válasza:
Most jön minden nemdrogos, nemalkesz, nemsatöbbi, és elkezd beszólogatni a kérdezőnek. Komolyan gondoljátok? Ha szétnézünk, tényleg ebből áll a nagy többség. Még az egyetemista "értelmiséget" is érdemes megvizsgálni egy-egy csütörtök/péntek este. Kivitel meg nyilvánvalóan van. Ti is, én is, a kérdező is. Most tényleg minden kérdés alá oda kéne írni, hogy az a 2 ember, akinek nem inge, ne vegye magára?
2013. szept. 22. 18:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Na ja, mert vannak még helyek ahol a jók vannak túlsúlyban...

Cserkész-szövetség, úttörőcsapatok mai megfelelői, könyvtár-klubestek (vezető: Molyos Mária tagok: Kandisz Nóra, Bányánszky Sára, Juhos Jolán, Trab Antal, Füstteleky Ahisztid, Speck T. Kline és Bevíz Elek.)

Íme egy előnyős kép a csapat tagjairól!

[link]

Úgy "ámblokk" az egész első sor.

2013. szept. 22. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!