Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem lehet normális párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem lehet normális párt találni manapság?

Figyelt kérdés
Mért hazug az összes huszonéves? Akoholisták, drogosok, becstelen, tisztességtelen banda...Undorodom ettől. Belefáradtam h senki nincs a világon aki megértő és őszinte lenne. Mért nem emberek az emberek?
2013. szept. 22. 17:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10%
ne hazdudozz mar csak ez hataroz meg mindanyitokat. lattam mar eleget ezt es utana a sok kamut h jaj engem nem ez erdekel perszepersze ezert nem adtok esejt se a nem tokeltees pasiknak.
2013. szept. 22. 17:34
 12/36 anonim ***** válasza:

A nemednek nagyon is van jelentősége, mert a női és a férfi szótárakban más-más jelentése van a NORMÁLIS szónak.

Itt van ez a PFP nevű felhasználó, ő is a normálisakat hiányolja, de nem úgy, ahogy elsőre gondolná a naiv olvasó.

2013. szept. 22. 17:36
 13/36 A kérdező kommentje:
Na igen, nincs hol ismerkedni az biztos. Végülis én is diszkóban ismertem meg a párom... De nem az a baj hanem hogy több mint 5 év járás után is képes a szemembe hazudni.
2013. szept. 22. 17:40
 14/36 anonim ***** válasza:
Ohh fuck!! Akkor még 1 évem van és alkesz ,drogos leszek...jó tudni.
2013. szept. 22. 17:43
 15/36 anonim ***** válasza:
Mert téged is csak a külső érdekel, hiába állítod az ellenkezőjét. Ha elég jóképű egy pasi, akkor már automatikusan normálisnak is hiszed.
2013. szept. 22. 17:44
 16/36 Pain for Pleasure ***** válasza:

Írtam privátot, jó lenne ha kifejtenéd mégis mire céloztál a válaszodban. Ha már egyszer megemlítettél igazán megtisztelhetnél némi magyarázattal.

17/36 anonim ***** válasza:
42%
mondom h minden no hazudik. akkor is hazudnak ha kerdeznek es akkor ishazudnak ha igazat mondanak.
 18/36 A kérdező kommentje:

11

A párom nem különösebben jóképű valamint családi háttere sokkal gyengébb tőlünk. A jelenlegi munkahelyét nekem köszönheti, valamint fizetést is csak azért kap magasabbat mert több év munkatapasztalat áll az ő háta mögött mint nekem.

2013. szept. 22. 17:48
 19/36 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy ennyi megkeseredettséget csak ezen az oldalon lehet tapasztalni meg ennyi emberutálatot??

Amerre megyek és nagyon sokfelé járok meg sok emberrel ismerkedek nap mint nap munkámból kifolyólag is, és érdekes kb. minden 10. ember ha így áll hozzá az élethez.

2013. szept. 22. 17:49
 20/36 ASOT ***** válasza:

Ez borzasztó!

Hihhetetlenül borzasztó!

Borzalmas világban élünk minden tele van baktériumokkal, és ráadásul a Domestos is elfogyott ami megölje őket így mosogatószeres vízzel kellett felmosnom.

Egyébként...a legtöbben csak sírni tudnak, és panaszkodni. Azt a legkönnyebb, de talpraállni és végre érett emberként viselkedni felnőve a mai világhoz na azt nem.

Értem én hogy vannak akiknek sokkal nehezebb.

De attól hogy csak köpködnek az emberek a másikra attól nem oldódik meg semmi.

2013. szept. 22. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!